Aan de slag als grafisch vormgever? Volg een grafische opleiding!

Bedrijven hechten steeds meer waarde aan de vormgeving van hun producten en diensten. Hierbij denk je natuurlijk aan online communicatie, zoals websites en social media, maar ook offline communicatie is nog steeds belangrijk. Klinkt dit als muziek in de oren en wil jij je ontwikkelen tot grafisch vormgever? Volg dan een grafische opleiding bij Linnartz Opleidingengroep. Hierbij ga je met name aan de slag met beeldvorming, kleurenkeuze, typografie, ontwerp, styling design en (huis)stijl. Natuurlijk rekening houdend met het budget én de wensen van de opdrachtgever. Tijdens deze vol- of deeltijdopleiding maak je veelvuldig gebruik van de welbekende Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop. Bij dit opleidingsinstituut volg je meer dan alleen een grafische opleiding. Zo kun je hier ook terecht voor een hotel management opleiding op het hbo.

Leren op je eigen tempo met een hotel management of grafische opleiding op het hbo

Ben je geslaagd voor de middelbare school en zie jij een carrière in de horeca wel zitten? Of zoek je een nieuwe uitdaging, omdat je jouw huidige werk moe bent? Kies er dan voor om een hotel management of grafische opleiding op het hbo te volgen bij Linnartz Opleidingengroep. Omdat je ervoor kunt kiezen om een aantal extra vakken te volgen of andere modules, deel jij de opleiding in zoals jij dat wilt. Zo leer je op je eigen tempo. Ga je liever in de avonduren naar school, omdat je overdag werkt? Ga je juist liever overdag naar school om ’s avonds te werken? Het kan allemaal als je een opleiding volgt bij Linnartz Opleidingengroep.

Volg een vol- of deeltijd opleiding hotel management op het hbo

Heb je passie voor de horeca opgebouwd? Wil jij je graag ontwikkelen tot een hotelmanager? Volg dan hbo hotel management bij Linnartz Opleidingen groep. Dankzij de complete opleiding met uitgebalanceerd vakkenpakket leer je op je eigen tempo. Wil je een voltijd opleiding volgen door twee dagen of avonden per week naar school te gaan? Of gaat je voorkeur uit naar een deeltijd opleiding waarbij je één avond of dag per week lessen volgt? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Liever iets anders studeren? Dan is een grafische opleiding, interieuropleiding of een van de andere opleidingen misschien iets voor jou.