Bent u op zoek naar kwaliteit? Dan moet u een auto kopen bij deze garage in Rotterdam

Hanteert u graag scherpe prijzen als u een nieuwe occasion koopt? Ga dan eens naar Autobedrijf Liekendiek, een garage in Rotterdam waar u diverse occasions kan kopen en een scherpe inruilprijs ontvangt voor uw auto. Deze specialist kiest ervoor om enkel merken te verkopen die bekend staan om betrouwbaarheid, lange levensduur, lage onderhoudskosten en een hoge restwaarde. Hier vindt u altijd een auto met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment kiest u uit diverse modellen van meerdere bouwjaren en uitvoeringen, zodat u altijd de verschillen goed kunt vergelijken en het juiste besluit kunt nemen. Zo weet u zeker dat u niet voor niets langskomt!

Een ruime keuze als u een auto gaat kopen bij deze garage in Rotterdam

Zoekt u een betrouwbare garage in Rotterdam om een nieuwe auto te kopen? Dan gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam, waar u de keuze heeft uit ruim 200 occasions. Deze auto’s zijn allemaal degelijk en goed onderhouden en zijn afkomstig van dealers, fleet owners en leasemaatschappijen waarmee deze specialist al ruim 30 jaar samenwerkt. Zo weet u zeker dat u een auto koopt die voldoet aan al uw wensen. Hier vindt u auto’s van Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat en nog veel meer. Weet u al welke auto u gaat kopen bij deze specialist in Rotterdam?

Als u een van deze occasions kiest bij de garage in Rotterdam, ontvangt u veel garantie

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van voordelige occasions in de buurt van Rotterdam? Als u een tweedehandsauto wilt kopen, gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Alle auto’s worden vermeld met een showroomprijs. In deze prijs zit een standaard garantiepakket inbegrepen, met daarin aanvullende garantie van 3 maanden, een APK van minimaal 6 maanden en diverse andere aantrekkelijke voordelen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de laatste zaken voor uw auto te regelen als u deze wilt kopen in Rotterdam? Dan kiest u bij de specialist voor een afleverpakket. Hierbij worden de APK, te naamstelling en afleverbeurt voor u verzorgd. U haalt de autosleutels op en rijdt direct weg!