Chemicaliënvrije waterbehandeling als u biofilm laat verwijderen

In de industrie is biofilm een veelvoorkomend probleem. Deze laag micro-organismen is omgeven door zelfgeproduceerd slijm, dat vastgehecht is aan een oppervlak. Hierbij kunt u denken aan oppervlakken in koel- en proceswatersystemen. Aqua-engineering is gespecialiseerd in het verwijderen van biofilm door middel van een chemicaliënvrije waterbehandeling. De behandeling is milieuvriendelijker, veiliger en voordeliger. Bent u werkzaam in de brouwerij- en drankenindustrie, voedsel- en zuivelindustrie of heeft u koeltorens en evaporative condensors? In dat geval is het verstandig om te kiezen voor de duurzame technologie van dit bedrijf. Neem vandaag nog contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw sector.

Voorkom legionella en andere gevaarlijke bacteriën die ontstaan bij biofilm

Biofilm: u heeft er vast en zeker al eens van gehoord als uw werkzaam bent binnen de industrie. Het komt vaak voor in koel- en proceswatersystemen en kan legionella en andere gevaarlijke bacteriën veroorzaken. Daarnaast kunnen leidingen erdoor dichtslibben. Genoeg redenen dus om biofilm definitief te laten verwijden. Hiervoor gebruikt Aqua-engineering NEUTHOX®, een bewezen en effectieve methode voor het afbreken van de biofilmlaag. Een professionele bacteriecontrole, veilig, kosteneffectief en milieu-hygiënisch verantwoord: dat is wat u kunt verwachten. Benieuwd naar deze bewezen en effectieve methode voor uw organisatie? Het team van ervaren medewerkers licht NEUTHOX® graag verder voor u toe.

Biofilm komt binnen verschillende sectoren voor

Legionella voorkomen in ziekenhuizen, scholen of andere publieke instellingen? Desinfectiemiddel in drinkwater verwerken? Het kiemgetal in afvalwater reduceren of het reinigingen van leidingen in de voedsel- en zuivelindustrie? Het zijn allemaal voorbeelden waarbij biofilm verwijderen gewenst, al dan niet vereist is. U bespaart door het gebruik van NEUTHOX® behoorlijk op de kosten, aangezien er geen chemicaliën worden gebruikt met deze methode. Dit voorkomt ook ongelukken met mensen én doordat het product volledig biologisch afbreekbaar is, draagt u meteen een steentje bij aan het milieu. Binnen welke sector bent u werkzaam? Geef het door en ontvang een oplossing op maat via Aqua-engineering.