De boekhouder vlakbij Nijmegen helpt u op verschillende vlakken

Bent u uw eigen onderneming gestart? De specialist adviseert u graag! Het starten van een eigen bedrijf is een leuke, maar ook spannende beslissing. Er komt veel op u af. Want hoe houdt u de administratie op een goede manier bij? U heeft een beginbalans nodig, maar hoe maakt u die? Op al deze vlakken biedt Folio, de boekhouder uit de omgeving van Nijmegen hulp en advies. Maar hier stopt het niet mee. Schakel de hulp van de specialist in bij het doen van de administratie, maar ook bij bijvoorbeeld het invullen van de belastingaangifte.

Dé boekhouder in omgeving van Nijmegen voor kleine ondernemers

De experts van Folio helpen kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers met hun financiële administratie. Deze diensten variëren van hulp bij administratie en op fiscaal gebied tot het geven van advies over het op een goede manier runnen van uw bedrijf. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.

Een breed pakket aan diensten bij dé boekhouder in de nabijheid van Nijmegen

Folio biedt veel verschillende diensten aan op het gebied van belastingen en financiële administratie. U kunt bijvoorbeeld bij hen terecht wanneer u uw eigen bedrijf wilt starten en advies nodig heeft op verschillende vlakken. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan, dat nodig is bij het beginnen van uw eigen onderneming. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. Folio, Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is uw boekhouder in Nijmegen.