Deze groutanker doorstaat iedere vorm van druk

Op de juiste manier verankeren van de wanden of grond tijdens de verplaatsing van een kanaal is van uiterst belang. Doet u dit niet dan is er de kans dat het bezwijkt onder de kracht van het water. Dit is een van de rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van De Vries Titan zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Kies voor de groutanker van de specialist uit Werkendam

Zoekt u een specialist die u vertrouwt met het verankeren van de nieuwe route voor het kanaal? Dit moet uiterst secuur gebeuren, anders is er de kans dat de kracht van het water sterker is dan de wand van het kanaal. Hiervoor schakelt u De Vries Titan in. Het gebruik van een groutanker komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Als aannemer heeft u regelmatig te maken met grote klussen. Deze gaan vaak gepaard met stress en deadlines. Zo ook bij het verleggen van bijvoorbeeld een kanaal. U vertrouwt niet alleen op de expertise van de specialist, maar ook op zijn materieel. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.