Een particulier verpleeghuis met aandacht voor persoonlijke zorg

Als het thuis niet meer gaat, dan kunt u overwegen naar een particulier verpleeghuis te gaan. U wilt dat dit verpleeghuis u een nieuw thuis biedt. Waar u zich comfortabel en thuis voelt. Waar rekening gehouden wordt met uw persoonlijke levensstijl en zorgbehoeften. Compartijn heeft diverse verzorgingshuizen in Nederland en is gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg. Zij leggen de nadruk op familiegerichtheid, goede zorg en een luxe omgeving. Ze creëren een huiselijke sfeer middels een persoonlijke benadering. Een vast team biedt u de nodige zorg en neemt echt de tijd voor u.

Behoud uw vrijheid in een particulier verpleeghuis

In een particulier verpleeghuis zoals dat van Compartijn, behoudt u uw vrijheid. U bepaalt uw eigen dagindeling. Dat wordt dus niet voor u gedaan. Eet u liever een keer alleen? Geen probleem. Nuttigt u uw maaltijd liever met uw medebewoners? Ook dit is mogelijk. De verpleeghuizen zijn zodanig ingericht dat ze particuliere ouderenzorg op de beste manier voor iedereen kunnen bieden. Uw vrienden en familie zijn ook altijd welkom. Ze kunnen zelfs blijven slapen. U heeft namelijk ook een eigen gastenkamer. Daar komt bij dat alles in de prijs is inbegrepen. Dit geldt voor het eten en drinken, voor bewoners en bezoekers, en het gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen. U betaalt ook niets extra’s voor activiteiten.

Hoe ziet een appartement eruit in dit particulier verpleeghuis?

Op de website van Compartijn krijgt u al een goed idee van hoe een appartement in dit woonzorgcentra eruitziet. Het valt direct op dat ze niet doen denken aan een complex voor particuliere ouderenzorg, maar meer aan een thuis. Elk huis heeft dan ook 20 tot 40 luxe appartementen. Hierdoor wordt het ook niet te massaal en leert u makkelijk iedereen kennen. U kunt de appartementen naar eigen wens inrichten. Ook dat is uniek aan dit particulier verpleeghuis. Als u dus zoekt naar een partij gespecialiseerd in particuliere ouderenzorg, dan neemt u contact op met Compartijn.