Ga voor het beste resultaat bij product innovatie en product engineering

Bent u klaar om de volgende stap met uw bedrijf te zetten, zodat u concurrentieel blijft? Bent u enthousiast over de plannen van uw bedrijf om meer in te zetten op product innovatie en product engineering? Liggen er al een aantal ontwerpen op tafel? Dan is het belangrijk dat er voor het beste ontwerp gekozen wordt. Hierbij is het een goed idee om de kennis en ervaring van een ontwerpbureau als iDnA in te schakelen. Deze professionals zorgen voor een kritische toetsing en evaluatie bij elke stap van het proces. Sterkteberekeningen en testmodellen brengen soms nieuwe elementen aan het licht, waar u vervolgens weer op kunt inspelen. Zo heeft u op het einde van het traject altijd het best mogelijke product.

 

Krijg een subsidie voor uw product innovatie en product engineering

Blijven groeien is als ondernemer enorm belangrijk. Om dit te realiseren wilt u graag de beste kennis en expertise in huis halen. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.

 

Ga voor een zinvolle product innovatie en product engineering voor uw bedrijf

Wanneer u als ondernemer een nieuw product op de markt zet, is het belangrijk dat dit zinvol is. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.