Gebruik de app en vind een New Motion of publieke laadpaal in uw buurt

Een elektrische auto moet tijdig worden opgeladen. Hoe vindt u echter op tijd een laadpaal, zeker in een onbekende buurt? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal.

Waarom publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen?

Een publieke laadpaal of laadpunt laten plaatsen hefet verschillende voordelen. U creëert namelijk meerwaarde voor uw klanten als u bijvoorbeeld een AdPower 140 of de New Motion laadpaal, beide laadpalen van Charge Pro, plaatst. Omdat zij langer bij uw bedrijf (in het winkelcentrum, de bioscoop of evenementencentrum) kunnen verblijven, genereert u een hogere omzet. Maar er is meer. Zo worden de kosten voor elektriciteit vergoed wanneer u een publieke laadpaal voor uw bedrijf laat plaatsen. Daarnaast is het milieuvriendelijk en duurzaam. De specialist levert, installeert én monteert de laadpalen ook nog eens kosteloos en voorziet ze zelfs van onderhoud wanneer dat nodig is.

Laadpalen laten plaatsen? New Motion laadpaal geschikt voor particuliere en zakelijke gebruikers

Heeft u een elektrische auto en wilt u een laadpaal laten plaatsen? Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw bedrijf? Dan is het wellicht een idee te kiezen voor de New Motion laadpaal. Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken. Vraag een prijsindicatie voor het plaatsen van een laadpaal.