Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Heeft uw kind dyslexie? Laat hem of haar dan behandelen!

Wanneer uw kind dyslexie heeft, is het verstandig om hem of haar altijd te laten behandelen! Dan weet u zeker dat u het beste voor uw zoon of dochter kiest. Er moeten verschillende onderzoeken worden gedaan en daarnaast is het van belang dat er nauw wordt samengewerkt met school. U schakelt een specialist als Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in voor het deskundig onderzoeken en behandelen van uw kind. De specialist houdt ook rekening met de school van uw kind en zorgt voor een goede communicatie over de benodigde aanpassingen, zoals de zogeheten compensatie en dispensatie. Daarnaast is het mogelijk dat uw kind bijvoorbeeld extra leestijd krijgt bij bepaalde vakken of gebruik mag maken van voorleessoftware. Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal adviseert u graag over alle aanpassingen en onderzoeken.

Voorkom problemen in de toekomst door dyslexie tijdig te behandelen

Een goede ontwikkeling van uw kind begint bij het laten behandelen van dyslexie. U wilt toch ook het beste voor uw zoon of dochter? Het is belangrijk om dyslexie tijdig en effectief te behandelen, zodat uw zoon of dochter hier op latere leeftijd zo min mogelijk belemmeringen van ondervindt. Voor een professionele behandeling schakelt u een specialist zoals Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in. Hier krijgt ieder kind een kans om de gevolgen van dyslexie op tijd te minimaliseren. Deze kleinschalige praktijk zorgt voor een persoonlijke behandeling en geeft u als ouder praktische begeleidingstips mee. Op die manier bereikt uw kind een technisch leesniveau waarmee hij of zij verder komt in het onderwijs, wat zorgt voor een betere toekomst.

Hoe kan ik dyslexie effectief behandelen bij mijn kind?

Wilt u dat uw kind beter op school kan meekomen, omdat hij of zij dyslexie heeft? Dan is een verstandige keuze van u. Schakel dan Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in om uw kind te testen op dyslexie en hem of haar eventueel te behandelen. Allereerst wordt er een onderzoek uitgevoerd dat gericht is op het technisch en begrijpend lezen in combinatie met spelling en grammatica. Aan de hand van dit onderzoek wordt het niveau bepaald en kan er eventueel een diagnose worden gegeven. Na de diagnose schakelt u de specialist ook in voor het behandelen van dyslexie, die samen met school een professioneel behandelingsplan opstelt voor uw kind.

Gerelateerde artikelen

Kom langs voor een breed aanbod aan zorg bij de huisarts in Eindhoven

Waarom u een advocaat nodig heeft bij uw echtscheiding

Haal je autorijbewijs, E-rijbewijs of motorrijbewijs bij een specialist in Almere