Jouw Stock Music, geschreven door een componist

Wist je dat het mogelijk is om een nummer voor je door een componist te laten schrijven en componeren? Dit laat je doen bij een professioneel bedrijf die beschikt over een aantal studio’s en het juiste materiaal. Dit bedrijf is Earforce en de muziek die zij maken is Stock Music. Wellicht dat je wel eens van gebruiksrecht hebt gehoord bij de toepassing van muziek in een reclame of video. Dit houdt in dat je een behoorlijk bedrag betaald aan de maker van het nummer. Met de Stock Music van Earforce is dit bedrag aanzienlijk lager. Bovendien wordt het speciaal voor jou geschreven. Wanneer schakel jij deze specialist om een nummer te componeren?

Maak jouw podcast nog beter met Stock Music

Wil jij jouw video, reclame of podcast een extra lading geven? Dan is het gebruik van achtergrondmuziek zeker een goed idee. Voor de muziek die je gebruikt moet je vaak rechten betalen. Deze kosten lopen al snel hoog op. De toepassing van Stock Music lost dit op. Dit is een manier om kosten te besparen en je behoudt de kwaliteit van de muziek. Bij Earforce beschikken ze over een grote en diverse collectie Stock Music. Jij betaalt een klein bedrag aan de maker van het nummer. En de toepassing van de muziek geeft jouw podcast net dat extra zetje om hem nog beter over te laten komen op de luisteraar.

Ontdek Stock Music en de voordelen ervan

Staat bij jou in de auto of op kantoor altijd de radio aan? Dan heb je vast wel eens een nummer gehoord dat je leuk vond. De radio betaalt een bedrag aan de maker van dat nummer om het te mogen draaien. Ze betalen voor het gebruiksrecht om het nummer te mogen spelen. Stel, jij hebt een video gemaakt voor jouw bedrijf of voor het bedrijf waar je werkt. Nu ben je op zoek naar een nummer wat daar goed onder past. Je denkt direct aan het nummer dat je op de radio hoorde. De rechten voor het nummer kosten heel veel geld, te veel om dit onder jouw video te zetten. De oplossing hiervoor is Stock Music van Earforce. Deze muziek is vrij van rechten en hier betaal je dus een veel kleiner bedrag voor. Zet je video kracht bij met Stock Music uit het ruime assortiment van Earforce.