Kies de beste implantaten voor uw situatie bij een borstvergroting

Er zijn heel wat redenen waarom vrouwen kiezen voor een borstvergroting. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat u gaat voor een realistische borstvergroting. Daarom heeft u tegenwoordig de keuze uit vele implantaten. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

 

Voorafgaand aan borstvergroting vindt er een uitgebreid consult plaats

Wanneer u een borstvergroting laat uitvoeren is het belangrijk dat er voldoende aandacht besteed wordt aan het gehele proces. Voorafgaand aan de borstvergroting vindt er bij Mediclinic, nabij Antwerpen, een uitgebreid informatiegesprek plaats met de plastisch chirurg. Gedurende dit consult stelt de plastisch chirurg u diverse vragen. Dit zijn vragen over uw medische achtergrond, maar ook vragen over uw fysieke gesteldheid komen aan bod. U vertelt de plastisch chirurg zo uitgebreid en eerlijk mogelijk over uw wensen en verwachtingen van de borstvergroting bij deze kliniek in de buurt van Antwerpen. Waarom dat moet? Zo kan de chirurg duidelijk aangeven wat wel en wat niet haalbaar is. De plastisch chirurg neemt de ingreep grondig met u door, zorgt voor een nauwkeurige opmeting bij Mediclinic en geeft aan wat u mag verwachten van het eindresultaat. Daarnaast wordt u geïnformeerd over de implantaten en de mogelijkheden die u heeft.

 

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Wilt u een plastische ingreep laten uitvoeren bij een privékliniek? Kies dan voor Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen. Hier kunt u terecht voor meer dan alleen het laten uitvoeren van een borstvergroting. Voor vrijwel alle plastische ingrepen bent u hier aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.