Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Kom langs voor een breed aanbod aan zorg bij de huisarts in Eindhoven

Bent u onlangs in Eindhoven gaan wonen en zoekt u een nieuwe huisarts? Dan meldt u zich aan bij een praktijk die de beste zorg aanbiedt. Huisartsenpraktijk Keunen biedt een uitgebreid pakket aan eerstelijns zorg. Hier komt u langs voor kleine ingrepen, maar ook voor persoonlijk advies. Wat voor zorg heeft u nodig? Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden. Wilt u een afspraak maken bij de huisarts in Eindhoven? Bel dan direct.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

U zoekt een nieuwe huisarts in de omgeving van Eindhoven. Maar u heeft hier niet veel tijd voor. Maar daar is tegenwoordig een oplossing voor! Het is goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

Heeft u specifieke klachten en zoekt u daarom een huisarts in de omgeving van Eindhoven? Dan gaat u naar een huisarts die u klachten persoonlijk behandeld. Zo krijgt u specialistische zorg die u verdient. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.