Leer efficiënt lading zekeren met behulp van een omsnoeringsband en stuwzakken

Onderschat het belang van lading zekeren niet. Er vinden immers vele ongelukken plaats, doordat lading niet goed gezekerd was. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Tijdens de trainingen worden deelnemers geleerd hoe zij op de juiste manier lading moeten zekeren, bijvoorbeeld met behulp van stuwzakken en omsnoeringsband. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Wilt u graag een omsnoeringsband kopen voor het zekeren van lading? Of zoekt u een bedrijf waar u stuwzakken kunt kopen voor ladingzekering? Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Lading zekeren met erkende en goedgekeurde stuwzakken en omsnoeringsband

Wilt u dat uw lading veilig op de plaats van bestemming komt? Kies dan voor lading zekeren met behulp van stuwzakken of omsnoeringsbanden. De stuwzakken en omsnoeringsband van Cordstrap zijn erkend en goedgekeurd door toezichthoudende instanties als de Internationale Maritieme Organisatie en de Amerikaanse Spoorwegassociatie (AAR). Bovendien zijn deze producten ook ISO 9001:2008- gecertificeerd door classificatiebureau van Germanischer Lloyd. Ze voldoen tevens aan de CTU-richtlijn. Meer dan 25.000 bedrijven hebben hun lading gezekerd met deze goedgekeurde stuwzak en omsnoeringsband, telkens naar volle tevredenheid. Een veilig transport begint dus bij de lading goed zekeren.

https://www.cordstrap.com/nl/