Maak uw slagerij inrichting compleet door een koeltoonbank te kopen

Er zijn diverse manieren om uw producten perfect gekoeld te bewaren. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht een aan geforceerde koeling? Dit is ideaal als u een open bak of gedeelte wilt koelen, zoals bijvoorbeeld bij uw zuivel of groente en fruit. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt de nieuwe inrichting van uw slagerij volledig. Wilt u een koeltoonbank kopen, maar vindt u niks wat in uw zaak past? Ieder model dat u zoekt vindt u bij hen in de collectie. Koeltechnisch Buro Midden Nederland regelt niet alleen een prachtige inrichting van bijvoorbeeld uw slagerij of restaurant. Ook uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij deze specialist. Voor de koeling van uw vlees of vis werkt de plaatkoeling optimaal. Koeltoonbanken met deze techniek zijn beschikbaar in twee modellen, de straight en de round. Ga langs bij de specialist en ontdek de mogelijkheden voor de nieuwe inrichting van uw slagerij, restaurant, winkel of supermarkt.

Onafhankelijk familiebedrijf regelt uw slagerij inrichting

Voor nieuwe inrichting van uw slagerij of het vervangen van uw huidige schakelt u een specialist in. Ga naar Koeltechnisch Buro Midden Nederland en u heeft binnen no time een prachtige slagerij inrichting. Dit familiebedrijf heeft een ruim assortiment aan prachtige producten voor bedrijfskoelingen en airconditioning. Zo is het mogelijk om een koeltoonbank te kopen waar u al uw producten in presenteert. Met al meer dan 40 jaar ervaring vertrouwt u op de expertise van dit koelbedrijf. Het assortiment van het Koeltechnisch Buro Midden Nederland varieert van wandkoelmeubels en koeleilanden tot koelcellen en display vitrines. Bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u producten die een koele omgeving vereisen? Ga dan naar de specialisten van Koeltechnisch Buro Midden Nederland.

Uw nieuwe koeltoonbank gaat u kopen bij een specialist

U nieuwe koeltechnische apparatuur speciaal voor u ontworpen én geplaatst. Wat wilt u nog meer? Koeltechnische Buro Midden Nederland levert al bijna 40 jaar lang de nieuwe koeltoonbank die u gaat kopen met hoge kwaliteit en de beste service. Niet alleen schakelt u hen in voor de productie en plaatsing, maar ook voor de reparatie en onderhoud. Het bedrijf is STEK en NVKL erkend. Dit houdt in dat u vertrouwt op hoge kwaliteit en professionaliteit. Wilt u uw slagerij voorzien van een nieuwe inrichting of een koeltoonbank kopen? Alles wordt bij Koeltechnisch Buro Midden Nederland met de nieuwste technieken geproduceerd.