Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Uw schilderij ophangen dankzij deze kaderwinkel

Heeft u een schilderij dat u al een tijdje wilt ophangen, maar u heeft niet de juiste materialen of systemen? Geen paniek, want bij kaderwinkel Quadro in Aarschot kunnen ze u gegarandeerd verder helpen. Een schilderij aan de muur bevestigen is niet altijd zo eenvoudig als u waarschijnlijk zou willen. U heeft er het nodige materiaal voor nodig, maar ook de juiste kennis en handige ophangsystemen kunnen goed van pas komen. Gelukkig vindt u dit allemaal in deze kaderwinkel, waar de vakmensen al vele jaren ervaring hebben.

Hulp nodig bij het ophangen van uw schilderij?

De materialen die niet kunnen ontbreken wanneer u een kader of schilderij wilt ophangen zijn uiteraard schroeven en/of haakjes om de kader of inlijsting aan de muur te bevestigen. Met een boormachine maakt u vrij eenvoudig een gat in de muur en met een stofzuiger kunt u het stof en vuil opvangen dat uit de muur komt. Een muurplug kan ook van pas komen, want de juiste grootte van gat boren is lang niet zo eenvoudig als het lijkt. Gebruik ook zeker een waterpas om te checken of u uw schilderij recht heeft opgehangen. Met al deze items kunt u redelijk snel een schilderij ophangen, maar er zijn nog eenvoudigere manieren! Zo vindt u in deze kaderwinkel ook zeer handige en duurzame ophangsystemen. Deze systemen zijn heel simpel te monteren en zien er bovendien ook zeer stijlvol uit. Met een handige opvangrail uit aluminium kunt u gemakkelijk een schilderij opvangen, dankzij de handige staalkabel die aan de rail is bevestigd. Van zodra u dit systeem eenmaal heeft bevestigd, hoeft u er niks meer aan te doen. U hoeft dus ook geen gaten meer in de muur te boren! Deze systemen om eenvoudig uw favoriete schilderij op te hangen, zijn zo ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, en ervoor te zorgen dat uw muren niet beschadigd geraken.

Schakel experten in

Voor alle handige ophangsystemen en oplossingen voor het ophangen van een schilderij, foto’s of andere kaders, vindt u in kaderwinkel Quadro. Zij helpen u maar al te graag verder bij het op maat ontwerpen van een inlijsting of kader. Surf naar hun website voor meer informatie of neem contact met hen op als u nog vragen heeft.

https://www.quadro.be/schilderij-ophangen