Veel geld besparen bij het kopen van een MacBook Pro? Kies voor refurbished

Ben je op zoek naar een goedkope MacBook Pro, maar wil je wel zeker zijn van een kwalitatief en betrouwbare MacBook? Kies dan voor een refurbished MacBook Pro! In dit artikel leggen we je uit wat een refurbished MacBook is en welke voordelen deze devices hebben in vergelijking met een nieuwe MacBook.

Wat is een refurbished MacBook Pro?

Letterlijk vertaalt vanuit het Engels betekent refurbished ‘gereviseerd’. Een refurbished MacBook Pro is vrijwel altijd eerder gebruikt. Echter is het grote verschil tussen refurbished en tweedehands van een particulier dat refurbished MacBooks van Forza Refurbished grondig gecontroleerd zijn. Eventuele defecte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Ook is het device professioneel gereinigd. En door de twee jaar garantie ben je verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Voor elk budget een MacBook

Bij Forza Refurbished maken we gebruik van product condities. Dit doen we om eventuele uiterlijke verschillen per MacBook te kunnen onderscheiden. Het grote voordeel hiervan is dat er voor ieder budget een refurbished MacBook Pro beschikbaar is. Wil je een 100% functionele MacBook , maar heb je geen problemen met eventuele zichtbare gebruikerssporen? Kies dan voor een refurbished MacBook met een B-grade met zichtbare gebruikerssporen, dit scheelt aanzienlijk in de prijs. Wil je liever geen gebruikerssporen? Dan zou je ook een A-grade MacBook kunnen overwegen.

Betrouwbare keuze

De meeste refurbished aanbieders bieden standaard één jaar garantie aan. Echter verschilt de werkelijke garantieperiode wel per aanbieder. Bij Forza Refurbished krijg je bij aankoop van een refurbished MacBook standaard twee jaar garantie. Dit is één jaar meer dan de standaard garantie van Apple. Met de twee jaar garantie ben je verzekerd van een zeer betrouwbare aankoop. Indien er na aankoop alsnog een eventueel defect optreed, dan ben je dus altijd verzekerd van een directe oplossing voor het probleem.

In conclusie

Het kopen van een refurbished MacBook is vrijwel altijd een zeer betrouwbare keuze. Wel raden we je aan om altijd aan om de aanbieder naast de prijs ook te controleren op de garantieperiode en webshop keurmerken. Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekend én betrouwbare aankoop? Kies dan voor een MacBook van Forza Refurbished!

https://www.forza-refurbished.nl/apple-macbook/pro