Entertainmentservice
Image default
Industrie

Vertrouw op een precieze en duurbare tilt sensor

Waarom zou u een tilt sensor nodig hebben? Omdat het een apparaat is waarmee u nauwkeurig kunt zien op welke helling een bepaald voorwerp zich bevindt. Dat speelt bijvoorbeeld een grote rol bij bouwprojecten. Om hiervoor te rekenen op een voortreffelijk apparaat moet u langsgaan bij DIS Sensors. Dit bedrijf biedt een enorm gamma aan sensoren aan waarmee u een beter beeld krijgt op bepaalde factoren tijdens uw werkzaamheden. Daarbij is het eveneens mogelijk om door middel van MEMS-technologie de apparatuur precies aan te passen aan uw omstandigheden. Zo krijgt u een maatoplossing ter beschikking van een ervaren en kundige specialist!

Ga nauwkeurig aan de slag

Bij DIS Sensors kunt u terecht voor twee series tilt sensor. Denk hierbij aan de QG40 en de QG65 tilt switches, die toe te passen zijn in verschillende omstandigheden. Om te weten welk toestel voor u het beste resultaat zal halen, is het altijd aangewezen om beroep te doen op de kennis van de medewerkers. Zij beschikken namelijk over jaren aan ervaring en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast weet u ook zeker dat het toestel voor lange tijd meegaat door de kunststof behuizing. Deze biedt de meetapparatuur een goede bescherming van de buitenwereld, waardoor de meetresultaten uiterst accuraat en niet te beïnvloeden zijn.

Ontdek het ruime aanbod

Als u eerder naar iets anders dan een tilt sensor op zoek bent, kunt u evenwel bij DIS Sensors terecht. Deze verdeler beschikt namelijk over een enorm aanbod aan sensoren en regelapparatuur, zodat ieder bedrijf de toestellen kanaankopen voor een efficiënter proces en een beter beeld op verschillende variabelen op de werkvloer. Neem daarom zeker even contact op met het personeel om te ontdekken wat allemaal van toepassing kan zijn voor uw onderneming. Met alle nodige apparatuur ter beschikking zult u merken dat u door deze kleine toestellen beduidend betere resultaten haalt.

https://dis-sensors.com/nl