Entertainmentservice
Image default
Business

Xbrl validator

Steeds meer bedrijven moeten gebruik gaan maken van xbrl validator maar dit is niet zomaar gedaan. Vooral voor grote bedrijven is het moeilijk. Ze moeten eerst xbrl gaan integreren wat veel tijd kost. Dan hebben we het nog niet over de kosten. Ze moeten ook nog de werknemers gaan inwerken met xbrl validator.

Hoe het meestal aan toe gaat is dat een zo een groot bedrijf een adviesbedrijf inhuurt. Dit is dan een bedrijf dat al veel ervaring heeft met xbrl validator. Ze gaan vervolgens ervoor zorgen dat alles goed in het systeem komt zodat de medewerkers mee kunnen werken. Ze zullen ook een aantal keren per week cursussen geven en de werknemers leren hoe xbrl validator in zijn werk gaan.

Dit is natuurlijk wel een proces waar maanden overheen gaat. De bedrijven moeten er dus wel op tijd beginnen anders komen ze later in de problemen met xbrl validator. De overheid is al bezig met het invoeren van xbrl voor veel systemen. In 2017 zal het aanleveren van een aantal rapporten al in xbrl moeten gebeuren en er zal dus gebruik moeten worden gemaakt van xbrl validator. Het gaat in het begin bedrijven geld kosten maar op de lange termijn moet het juist geld gaan besparen.

Op de bovenstaande websites vind je meer informatie over xbrl. Je kunt je zo alvast voorbereiden op de toekomst. Dit is wel zo verstandig want er gaat een hoop veranderen.

Gerelateerde artikelen

Het runnen van een bedrijf

Instroom van personeel

Ouder worden is minder erg dan je denkt