Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Advocatenkantoor uit Nijmegen behartigt uw belangen

Heeft u een conflict met uw werkgever? Heeft u ruzie met de buren over de erfgrens? Of bent u het niet eens met een rechterlijke uitspraak? Dan is het verstandig om een advocaat in de arm te nemen. Een allround advocatenkantoor als NOME advocaten adviseert, onderhandelt en communiceert op professionele wijze zodat uw rechten worden behartigd. Zowel particulieren als ondernemers vinden hier een deskundige advocaat. Zij houden zich namelijk iedere werkdag bezig met ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht en onteigeningsrecht. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit advocatenkantoor in Nijmegen de plek is voor alle rechtsvormen. Wanneer schakelt u deze partij in?

Schakel de hulp van een advocatenkantoor uit Nijmegen in bij ICT-recht, familierecht en meer

Dit advoacatenkantoor uit Nijmegen helpt u wanneer u problemen heeft omtrent diverse rechtsvormen. Onze advocaten kijken de specialisten naar de mogelijkheden en wie er gelijk heeft in een bepaalde situatie. We zetten voor u op een rijtje waar u hen onder andere voor inschakelt:

  • ICT-recht
  • Familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Onteigeningsrecht

Ook het advocatenkantoor in Nijmegen als u het niet eens bent met een uitspraak

Als u het niet eens bent met de uitspraak van de rechter in hoger beroep, is het verstandig om een advocaat in te schakelen. NOME advocaten bekijkt uw situatie en of uw zaak in aanmerking komt om in cassatie te gaan. Zo wordt de uitspraak van het gerechtshof onder de loep gelegd en onderzoeken de specialisten wat anders had gekund. Vervolgens wordt er een plan opgesteld en doen de advocaten er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitspraak gunstig uitvalt.

Interesse in dit allround advocatenkantoor in Nijmegen?

Voor alles rondom het Nederlandse rechtssysteem kunt u terecht bij dit advocatenkantoor in Nijmegen. Via de website maakt u eenvoudig een afspraak of u gaat langs op het kantoor aan de Sint Annastraat 187. Het hele team staat voor u klaar.