Entertainmentservice
Image default
Aanbiedingen

Bloemen laten bezorgen vanaf thuis

Bloemen zeggen meer dan woorden. Woon je (tijdelijk) op afstand van een goede vriend, vriendin of een familielid en wil je laten blijken dat je aan hem of haar denkt? Stuur dan bloemen. Juist met bloemen kun je ver weg zijn en toch dichtbij. In moeilijke tijden en in mooie tijden. Wanneer zou je bloemen kunnen sturen terwijl je op afstand bent?

In Corona-tijden bloemen laten bezorgen In moeilijke tijden kan het soms zijn dat het beter is om mensen juist de ruimte te geven. Als er een naaste is overleden, maar je wil mensen wel laten blijken dat je ze sterkte wenst, dan is een bloemetje laten bezorgen een erg mooi gebaar. Als mensen ziek zijn en je kunt er niet bij omdat het besmettelijk is of vanwege hoge hygiënische eisen, ook dan is een bloemetje een prachtig geschenk om mensen beterschap te wensen, succes of sterkte. Het zal een beetje kleur brengen in een donkere periode. Hoe mooi is het als mensen na ontvangst en als ze er klaar voor zijn, jou bellen om je te bedanken voor de mooie bos bloemen?

Bloemen bezorgen kan natuurlijk ook in mooie tijden! Bloemen kunnen gelukkig ook heel feestelijk zijn! Heeft er iemand een nieuwe baan, is er iemand jarig, geslaagd of is er iemand verhuisd naar een nieuwe woning? Allemaal mijlpalen die gevierd moeten worden. Kun je er niet bij zijn omdat je doordeweeks op kamers zit, omdat je verder weg woont of omdat je tijdelijk voor werk in het buitenland zit? Stuur dan een bloemetje. Helemaal online is dit zo gepiept en het gebaar is groots! Doe er een leuk en feestelijk cadeautje bij of een persoonlijk kaartje en de ontvanger zal het met een grote grijns ontvangen!

Breng je familie en vrienden dichterbij Persoonlijk bloemen brengen, dat zit er niet in. De afstand is te groot om binnenkort een bezoek te brengen, of het is door omstandigheden gewoon niet mogelijk. Om toch een goede vriend, vriendin, zoon, dochter, tante of broer of zus te zijn, kun je wel laten merken dat je dichtbij bent. WhatsApp en andere digitale mogelijkheden helpen daarbij, maar een bos bloemen is persoonlijker, is tastbaar en daardoor extra speciaal. Houdt de ontvanger van chocolade of van wijn, dan kun je dat vaak online bij een bos bloemen bestellen. Of voeg een persoonlijk kaartje bij met een mooie welgemeende tekst. Zo ben je ver weg, maar toch heel dichtbij!

Bloemen op het internet bestellen Eenvoudig bloemen bestellen én bloemen bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Kies voor tulpen, rozen, een veldboeket, verschillende vazen en bijpassende kaartjes met jouw boodschap er op. Er is keuze genoeg! Regio Bloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten samen. De bezorging gaat zo snel en voordelig mogelijk dankzij de regionale bloemisten.

https://www.regiobloemist.be/