Entertainmentservice
Image default
Business

Voordelig er tussenuit in de maand januari

Niets zo fijn als het nieuwe jaar goed beginnen door er eventjes tussenuit te knijpen. Ben je geen fan van wintersport maar wil je wel graags een weekendje of een midweek op vakantie? Kies er dan voor om de Achterhoek een bezoekje te brengen. Boetiek en Hotel BonAparte is een sfeervol ingericht hotel aan de voet van de Lochemse berg. Dit hotel in de Achterhoek is uniek en eigenzinnig en voorzien van alle nodige faciliteiten. Je hoeft geen moment bang te zijn om je te vervelen, er is namelijk van alles te beleven in dit hotel en ook in de omgeving. Benieuwd wat dit Achterhoekse Hotel u kan bieden? Lees dan zeker verder

Hotel Bon Aparte

Het hotel beschikt over 38 kamers die compleet zijn ingericht, geen detail is vergeten. Daarnaast beschikt Boetiek en Hotel Bonaparte over een heerlijk verwarmd binnenzwembad, een culinair restaurant, een gezellige brasserie, meerdere luxe zalen, een sauna, solarium en een prachtige en royale parktuin. Ook in de omgeving is van alles te zien en te beleven. Hotel Bonaparte in de achterhoek is het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes. Het is dus zeker de moeite om eens langs te komen bij dit hotel, aangezien je hier zelf kunt bepalen welke fiets- of wandelroute je wil afleggen. Tevens is het mogelijk om lekker tot rust te komen, dankzij de rustige omgeving en de meerdere wellness faciliteiten in het hotel. Lekker uitgerust starten aan het nieuwe jaar in het oosten van Nederland.

Verschillende arrangementen

Er zijn verschillende leuke arrangementen te verkrijgen bij dit Achterhoekse hotel. Het gaat hierbij om culinaire arrangementen, arrangementen met betrekking tot de omgeving, maar er zijn bijvoorbeeld ook voordeel,- romantische- en mini vakantie arrangementen te boeken. Kies hierbij zelf het arrangement dat het beste aansluit bij jouw eisen en wensen.

http://hotelbonaparte.nl