Entertainmentservice
Image default
Business

Dood haar? Dit is dé oplossing

Het verven van haar is al heel lang een trend, een balayage, highlights of (semi-permanent) full colour, alles is mogelijk als het gaat om kleurbehandelingen. Sommige verven hun haar om de grijze haartjes te verbergen of om een keer iets nieuws te proberen. Het veranderen van je uiterlijk, en in dit geval je haar, geeft hoe dan ook een confidence-boost!

Er is echter ook een negatieve kant van haarkleuring; dood haar. Dit komt door de chemische stof die je haarschubben open zetten, hierdoor is je haar niet meer beschermd, wordt het dunner en breekt het uiteindelijk af. 

 

Dus wat als ik je vertelde dat er een oplossing hiervoor is? Een Olaplex behandeling is een herstelbehandeling voor na een kleurbehandeling. Om het haar te kleuren worden een aantal verbindingen in het haar verbroken, dit proces is noodzakelijk om de juiste kleur te krijgen. Olaplex zorgt ervoor dat er niet meer verbindingen worden verbroken dan nodig en herstelt deze verbindingen ook weer. Oftewel; je haar beschadigd een stuk minder en voelt beter aan, wie wil dat nou niet? Er zijn genoeg kappers in Delft die dat voor jou willen doen!

 

Haarverzorging is altijd belangrijk, niet alleen als je je haar kleurt. Je haar kunt pluizig en dof zijn, moeilijk kambaar of breekbaar zijn. Voor vele is het een hele klus om hun haar te laten zitten zoals zij dat willen. Het gebruiken van de juiste producten is daarom erg belangrijk. Het krijgen van advies is erg handig, professionals hebben daarvoor geleerd en weten precies wat jouw haar nodig heeft. Veel kappers bieden jou graag gratis en persoonlijk advies, meestal kunt u ook gelijk de producten kopen. 

 

Dus heb jij moeite met jouw haar en heb je er advies bij nodig?

Google dan snel top haarverzorging delft en kom langs of maak een afspraak voor een behandeling!

 

http://onekappers.nl