Entertainmentservice
Image default
Business

Uw mogelijkheden als VoIP reseller

VoIP reseller worden met eenvoudig en compleet beheer.

Telefonische communicatie wordt steeds belangrijker in de wereld van bedrijven. Bedrijven hebben steeds minder tijd om klanten op locatie te bezoeken, vergaderingen op kantoor te houden of langs te komen om voorstellen te bespreken. De ideale uitkomst is de telefoon, waarbij VoIP verbindingen de beste oplossing bieden. Met VoIP worden er weinig kosten gegenereerd tegen een stabiele verbinding.

Aanbieders van VoIP oplossingen

Op de markt zijn diverse aanbieders aanwezig die mogelijkheden bieden aan VoIP resellers (wederverkopers) . Hierbij valt het op dat alle systemen die gebruikt worden  lastig en inefficiënt in gebruik zijn. Om deze reden heeft Telador een eigen VoIP Reseller dienst in elkaar gezet met een uniek en eenvoudig beheersysteem dat toegankelijk is voor alle wederverkopers.

White-label VoIP

Dit wordt whitelabel aangeboden zodat bedrijven te allen tijde hun eigen naam kunnen door communiceren naar hun eigen klanten. Bezoek de website van Telador om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Dit bedrijf biedt een breed aantal mogelijkheden, waarbij de totale werkplek communicatie beheert kan worden, hierbij wordt gekeken naar software beheersystemen en hardware apparaten die ook binnen het beheersysteem aangevraagd kunnen worden.

In het beheersysteem kunnen nieuwe klanten binnen no-time aangemaakt worden, bestaande pakketten uitgebreid worden en kunt u koppelingen leggen met diverse andere systemen.