Entertainmentservice
Image default
Business

FUE haarkliniek

 

Als u een haartransplantatie wilt in een FUE haarkliniek dan kan Globalhair.nl u daarbij helpen. Onze specialisten kunnen u sturen naar de beste Belgische, Nederlandse en Turkse ISHRS geregistreerde haarchirurgen die zowel de FUE (follicle unit extraction) methode alswel de FUT methode uitvoeren. In zo’n kliniek zal dan een aantal duizenden grafts uit uw hoofhuid worden genomen. Deze kunnen dan worden getransplanteerd op een andere plaats.

Bij een haarimplantatie kunt u daarna ook nog een PRP (platelet rich plasma) behandeling krijgen. Dat helpt de nieuw geïmplanteerde follikels om te groeien door uw eigen bloedplasma. Als u meer wilt weten over wat FUE of FUT als haartransplantatie in een Nederlandse, Belgische of Turkse haarkliniek voor uw haar kan betekenen dan vraagt u naar een consultant van Global Hair.

FUT haarkliniek

Het verschil tussen de FUT (follicle unit transplant) haartransplantatie methode en de FUE methode is dat bij de eerste techniek huid wordt weggesneden. In een haarimplantatie kliniek zal dan een reep hoofdhuid met grafts van uw achterhoofd worden weggehaald om als donor te dienen voor een kalende plek. Het nadeel hiervan is dat dit een litteken achterlaat. Global Hair raadt daarom aan om beter voor de andere techniek te kiezen. Dan wordt er in een Turkse, Nederlandse of Belgische haarkliniek individuele follikels eruit gehaald wat voor veel minder letsel zorgt. Als u dus een haartransplantatie wenst dan kunt u beter naar een FUE haarchirurg gaan dan een FUT haarkliniek.

Spreek een consulent

Indien u niet zeker weet of u voor een Turkse, Belgische of Nederlandse FUT of FUE haarkliniek wilt kiezen dan kunt een van onze consulenten inschaken. Globalhair.nl heeft namelijk veel kennis op het gebied van haartransplantaties en kan u helpen met de keuze te maken waar u precies uw haren wilt laten implanteren. Voor meer info of een consult over haartransplantatie kijkt u daarom op onze website.