Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Het gemak van een tandarts en orthodontist in Den Haag ineen

Er moet vaak een orthodontist aan te pas komen wanneer u of uw kind een beugel moet hebben. U kunt hiervoor echter ook bij de tandarts in Den Haag terecht. Dental Diamond voert namelijk ook orthodontiebehandelingen uit. Deze zijn nodig bij een verkeerde groei van de kaken of een onregelmatige stand van de tanden of kiezen. Er zijn verschillende soorten vaste en uitneembare beugels. Soms is een combinatie van beiden nodig. Een beugelbehandeling kan waar nodig worden bijgesteld of aangepast. Een beugelbehandeling duurt vaak twee tot drie jaar, waarna er soms een blijvende retentiebeugel nodig is. 

Dental Diamond: de tandarts in Den Haag voor algemene tandheelkunde en nog veel meer

Voor verschillende tandtechnische behandelingen kunt u terecht bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag. Deze behandelingen kunnen een medische of cosmetische reden hebben. U gaat hier heen voor een halfjaarlijkse grondige controle, maar ook voor cosmetische behandelingen als het bleken van de tanden bent u hier aan het juiste adres. Zo heeft u altijd een stralend gebit, waarmee u weer breeduit kunt lachen. Deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag heeft eigen mondhygiënisten in huis, die zich richten op het voorkomen van gebitsproblemen. Meestal kunnen de afspraken voor de halfjaarlijkse controle en voor de mondhygiënist gecombineerd worden, zodat u niet telkens terug hoeft te komen voor uw afspraak. 

Verschillende behandelingen bij dé tandarts in Den Haag

Kies voor een algemene tandheelkunde behandeling op maat bij Dental Diamonds. Met een facing behandeling wordt bijvoorbeeld de verkleuring op uw tanden aangepakt. Dit kan komen door roken of het drinken van rode wijn. Hierbij wordt het aanzicht van de tand verbeterd door middel van een kunstmatig stukje tand, waarmee uw huidige tand wordt gevuld of beplakt. Er zijn twee verschillende soorten facings. Het kan zijn dat uw tand wordt opgevuld met een tandkleurig vulmateriaal van composiet, of wordt beplakt met een schildje dat op de tand wordt geplakt. Zo passen de kleur, grootte en vorm van al uw tanden bij elkaar.