Entertainmentservice
Image default
Business

Speeltoestellen in de openbare ruimte

Wilt u een eigen speeltuin (laten) bouwen, bijvoorbeeld voor de kinderen in de buurt? Dan bent u goed bezig. Niet is er gezonder en leerzamer voor kinderen dan lekker ravotten in en op speeltoestellen in de openbare ruimte. Maar voor het plaatsen van speeltoestellen in openbare ruimte gelden de nodige regels en uitgangspunten. Als onervaren ondernemer op dit gebied is het lastig om door het woud van regels het bos te blijven zien. En waar kunt u veilige, goede en gezonde speeltoestellen aanschaffen die gekeurd zijn op veiligheid?

Kies voor een goede dienstverlener met verstand van speeltoestellen

Wanneer u speeltoestellen in de openbare ruimte wilt neerzetten, is het verstandig om niet zelf alles te gaan uitzoeken. Schakel een totaalspeler in op de markt van speeltuinen en speelgoedtoestellen. Een bedrijf dat u niet allen van goed advies voorziet, maar u ook helpt bij het maken van een plan, de aankoop van veilige en voordelige speeltoestellen en het tegemoetkomen aan alle wet- en regelgeving en vragen die een rol spelen bij de plaatsing van speeltoestellen in de openbare ruimte. Een speeltuin aanleggen is namelijk en duur project, dat u door onervarenheid niet in de soep moet laten lopen. Maar bij welke totaalleverancier op het gebied van speeltoestellen kunt u voor bovengenoemde diensten en aankopen terecht?

Neem contact op met dé expert op het gebied van speeltoestellen en speeltuinen

Wie kiest voor een totaaloplossing voor speeltoestellen plaatsen in de openbare ruimte, kan prima terecht bij HvR Speeltotaal in Ede. Bij deze professionele speeltuinexpert kunt u terecht voor gedegen advies, veilige en natuurlijke speeltoestellen en de uitvoering van alle soorten projecten. Voor meer informatie kunt u op onze website terecht!