Entertainmentservice
Image default
Mode en Kleding

Een nieuwe regenjas in 3 stappen

Een nieuwe regenjas in 3 stappen

Het uitzoeken van een nieuwe regenjas kan soms best nog wel eens een uitdaging zijn. Helemaal wanneer je een specifieke stijl hebt, is het extra belangrijk dat je goed de tijd neemt om rustig te kijken. Gelukkig is het tegenwoordig met de komst van het internet wel vele malen gemakkelijker geworden, maar toch neemt dat niet weg dat het aanbod natuurlijk wel gigantisch blijft. Voor wie wel eens op het internet heeft gezocht naar de term ‘regenjas’ weet natuurlijk als geen ander hoeveel mogelijkheden je dan ineens krijgt. Om het je een stukje eenvoudiger te maken, hebben we een aantal handige stappen voor je, die je kunt doorlopen bij het zoeken naar een nieuwe regenjas. Zonder dat je het vaak zelf doorhebt, is het een stuk eenvoudiger dan je op voorhand had gedacht.

 

De prijs die je wilt betalen

Dat alles een prijs heeft dat wisten we natuurlijk wel. Om er dan voor te zorgen dat je de uitgaven toch een beetje kunt beperken, is het goed om na te denken over het bedrag dat je maximaal zou willen uitgeven aan een nieuwe regenjas dames. Zo kan het zijn dat je bepaalde wensen hebt, waardoor de jas een stuk duurder uitvalt. Vooral wanneer je online gaat shoppen, is het ideaal om op voorhand al een wensenlijstje te hebben. Deze wensen kun je namelijk door middel van de verschillende filters kenbaar maken, waardoor je alleen nog maar de regenjassen overhoudt die volledig voldoen aan jouw zoekcriteria.

 

Welk model kies je?

Als je kiest voor een model regenjas, kijk dan naar de pasvorm. De meeste mensen willen er niet als een opblaaspop uitzien, dus probeer een regenjas te selecteren die niet te wijd of te nauw zit. Het volgende dat u moet overwegen bij het kiezen van een regenjas is de lengte. Je wilt er niet bijlopen als de cirkel man uit de Wizard of Oz en je wilt geen water in je schoenen laten lopen, dus kies een regenjas die tot aan je enkels of knieën komt. 

 

Als je gaat hardlopen in de regen, overweeg dan ook een jack met reflecterende strepen of panelen om ervoor te zorgen dat je zichtbaar blijft voor andere weggebruikers. Kies vervolgens de juiste kleur voor je bui; donkere kleuren absorbeert het licht en kan afkoelend aanvoelen, terwijl lichte kleuren het licht weerkaatsen en je warmer zullen doen voelen. Als laatste, maar zeker niet het minst, moet je ervoor zorgen dat je regenjas waterdicht is. Er is niets ergers dan eindelijk thuiskomen na een regenbui en jezelf realiseren dat je jas lek is en dat al het water in je kleding is gaan zitten! 

 

Tot slot

Het kiezen van een geschikte regenjas hoeft echt niet moeilijk te zijn. Echter is het wel van belang vooraf rekening te houden met een aantal zaken. Op het moment dat je weet wat je te besteden hebt en ook welke type regenjas kind je zoekt, is het een kwestie van goed zoeken, alvorens je er één hebt gevonden die voldoet aan jouw eisen.