Entertainmentservice
Image default
Zakelijke dienstverlening

Smart lockers die zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting

In veel bedrijfstakken is het van belang dat medewerkers de mogelijkheid hebben hun eigendommen veilig op te bergen. Zo hebben zij een plek ter beschikking waar bijvoorbeeld sleutels of een portemonnee opgeborgen kan worden. Heeft u een bedrijf in de industrie of in de institutionele sector, zoals een school? Dan biedt Eurobox Continental u de uitkomst. Zij zien dat lockers praktisch gezien altijd voor opslagdoeleinden worden gebruikt, maar dat de eisen die aan de locker gesteld worden zeer uiteenlopend zijn. Daarom bieden zij u smart lockers die van de allerbeste kwaliteit zijn, maar ook nog eens zeer specifiek afgestemd worden op verschillende bedrijfstakken en sectoren.

Een sleutel op de locker is overbodig

Eurobox Continental biedt zeer flexibele producten en een pasklare oplossing voor uw onderneming. Zo zijn hun smart lockers voorzien van een slimme elektronische sluiting. Dit betekent dat het gebruik van een sleutel overbodig is. Vaak genoeg raken mensen de sleutels kwijt van hun locker en moet er een reservesleutel ergens vandaan getoverd worden. Niet met deze smart lockers! Dit bedrijf levert lockers en kasten in alle maten, afmetingen, aantallen en kleuren. Zo kiest u eenvoudig of u een robuuste variant wilt of een design locker die perfect bij uw interieur past. Kies zelf welk soort slot u erop wilt en zij leveren het voor u! Voor de volgende doelgroepen bieden zij u smart lockers op maat:

  • Sport en recreatie
  • Scholen en onderwijs
  • Ziekenhuizen en zorg
  • Industrie en bedrijven
  • Kantoren en flexplekken

Diversesystemenbeschikbaar

Heeft u een smart locker in gedachte die u graag wilt hebben? Kies dan uit verschillende elektronische sluitingssystemen. Wil je het kluisje kunnen openen met enkel een pasje en passcanner, een centraal pasbeheer of een locker die volledig digitaal gaat? Vraag de medewerkers van Eurobox Continental om meer informatie en laat je adviseren. Zij plannen graag een nader kennismakingsgesprek met u in om de opties te bespreken.

https://eurobox.be