Entertainmentservice
Image default
Business

Het terrein rondom je bedrijf moet schoner

 

Het terrein rondom je bedrijf moet schoner 

Als ondernemer heb je waarschijnlijk nog nooit zo veel aan je hoofd gehad. Door de Corona pandemie heb je vaak wijzigingen moeten doorstaan. Zo is het vast voorgekomenen dat de werktijden van het personeel flink zijn veranderd, of dat je bijvoorbeeld de looproute en soms zelfs heel het interieur hebt moeten aanpassen. Een eigen zaak tijdens de pandemie is een grote uitdaging. Vooral als het neerkomt op het schoonhouden van je bedrijf. Als je binnenkort weer bij een groothandel schoonmaakartikelen gaat inslaan, vergeet dan deze keer geen middelen die ook het terrein rondom je onderneming schoon houdt.

Veel ondernemers zijn goed bezig betreft het reinigen van hun gebouw. Helaas blijft het daar vaak bij. Het komt niet vaak voor dat ook het terrein – waar de onderneming zich bevindt- goed schoongemaakt wordt. Vaak denken ondernemers onterecht dat de gemeente daar verantwoordelijk voor is. Hoewel dit in de meeste gevallen zeker klopt, is het goed om te realiseren dat dat slechts een aantal keer per maand of zelfs jaar gebeurt.

Wat nu?

Om ook het terrein rondom je bedrijf zo Corona proof mogelijk te houden, is het niet nodig om professionele bedrijven in te schakelen. Het is veel goedkoper om het personeel of jij zelf regelmatig ook rondom het gebouw het een en ander te laten schoonmaken. Bij groothandelaren kun je terecht voor middelen die daarbij goed van pas komen. Zo vind je er bijvoorbeeld een industriële ontvetter

 

Het is goed om te zien dat ondernemingen fanatiek bezig zijn met het schoonhouden van hun bedrijf. Om het plaatje compleet te maken, is het goed om ook het terrein regelmatig te reinigen. Daarvoor hoef je niet altijd een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Als ondernemer kan je dat ook prima alleen doen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt zijn een aantal goede schoonmaakartikelen.

https://www.fayon.nl/