Entertainmentservice
Image default
Mode en Kleding

Welke rugzak om mee te wandelen?

ONE SIZE DOESN’T FIT ALL
Helaas is er niet één maat voor alle rugzakken. Hoewel dat het leven een stuk makkelijker zou maken, is dat gewoon niet het geval. De juiste wandelrugzak hangt af van het soort wandeling dat je gaat maken, en wanneer je die gaat maken.

Dagwandelingen
Als het doel is om bijvoorbeeld een dagwandeling of een meerdaagse trektocht te maken, dan is een kleinere wandelrugzak op zijn plaats. Pas echter op dat je niet te klein gaat. Houd rekening met het weer waar je naartoe gaat. In welke tijd van het jaar ben je daar? Wordt het koud? Nat?

Misschien heb je ruimte nodig voor een paar extra lagen, of je uitrusting voor nat weer.

Langere wandelingen
Als je de uitdaging aangaat om een lange afstand te wandelen, heb je een wandelrugzak nodig met een inhoud van 60 liter, of mogelijk zelfs meer.

Een van de trucs die we in de loop der jaren hebben geleerd, is om alle spullen die we nodig gaan hebben uit te zoeken, en die vervolgens naar de outdoorwinkel te brengen, en letterlijk in een paar rugzakken te proppen en ze te passen.

En vergeet het water niet. Als je een waterfles hebt, of een systeem van flessen dat voor jou werkt, vul die dan en neem ze ook mee.

Het is verbazingwekkend wat je te weten kunt komen als je dat doet, en niemand stoort zich er ooit aan, in feite zijn de meeste mensen die in deze winkels werken ook enthousiaste buitenmensen, en ze vinden het een geweldig idee.