Entertainmentservice
Image default
Mode en Kleding

De populariteit van laptoptassen

Als jonge starters weten we waarom notebooks en laptops zo populair zijn. Flexibele werktijden, flexibele werkplekken, flexibele geesten en flexibele oplossingen zijn de regel en geen uitzondering. Een desktop computer lijkt gewoon te ouderwets. De draagbare oplossing – een laptop! Omdat we niet alleen een beginnend bedrijf zijn, maar ook vintage- en retrofans, hebben we ons gespecialiseerd in het maken van duurzame en stijlvolle tassen, speciaal voor laptops en notebooks.

Eerst en vooral moeten de laptoptassen een laptop of notebook de nodige bescherming bieden tegen stoten en kleine grillen – een veilig transport van A naar B is voorzien. Laptoptassen hebben zich ontwikkeld tot een modern en hippe accessoire waar niemand meer zonder wil. We verkopen dus zelf wat we goed vinden en dragen elke dag rond in Duitsland!

Onze laptoptassen hebben extra binnen- en buitenvakken en veel ruimte voor accessoires zoals uw notitieblok, laadkabel of USB-laadpoort en andere belangrijke gebruiksvoorwerpen. Bovendien zorgen de aparte compartimenten voor orde. De laptoptas is praktisch en handig – gemakkelijk en comfortabel transport is geen probleem. U kunt uw laptoptas over uw schouder hangen en dan de natuur in gaan – u hoeft alleen maar uw werkplek naar het platteland te verplaatsen.

Zoals u zult merken, is een laptop niet meer weg te denken uit de vrije tijd, de studie en het werk. Als u op reis gaat, zowel zakelijk als privé, is het notitieboekje altijd de perfecte metgezel. Wat lange tijd ontbrak was gewoon een manier om de laptop veilig en elegant te vervoeren. Een lederen laptoptas fungeert als een beschermhoes die uw kostbare apparaat beschermt tegen beschadiging, vuil en krassen.

Daarnaast bieden onze laptoptassen u extra bescherming door middel van vulling aan de binnenzijde, zodat uw laptop of notebook altijd veilig is opgeborgen. Met de accessoirevakken zijn de laptoptassen ook uiterst praktisch voor uw andere mobiele metgezellen zoals smartphone en tablet. Zo wordt uw notitieboekhouder voor mannen en vrouwen zowel een hoesje voor een mobiele telefoon als een tas voor een tablet.