Entertainmentservice
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat de integratie van een applicatie platform over aan de expert

Een versplinterd applicatielandschap is een van de grootste problemen waar Vlaamse bedrijven tegenaan lopen in deze moderne tijd. In de loop der jaren zijn er veel verschillende applicaties ontworpen en geïntegreerd, terwijl deze allemaal apart functioneren. Dit levert veel extra werk op voor uw medewerkers, omdat zij vaak in verschillende programma’s moeten werken. Het resultaat is een inefficiënt werkproces waar menselijke fouten snel gemaakt worden. Door een integratie platform op maat te laten ontwikkelen door de developers van Datacon realiseert u een efficiënt iPaaS-platform waardoor de flexibiliteit van uw organisatie wordt vergroot.

Wat zijn de voordelen van een geïntegreerd applicatielandschap?

iPaaS betekent integration paltform as a service; met andere woorden, het is een applicatielandschap waar al uw applicaties op één platform bereikbaar zijn. Omdat het integratie platform volledig wordt aangepast op uw bedrijfsvoering zal het u ontzettend veel voordelen opleveren. Het is niet alleen handiger voor uw medewerkers om binnen de applicaties te schakelen (mits deze niet zijn samengevoegd in een geheel), maar uw eigen IT-afdeling kan ook sneller wijzigingen aanbrengen in de applicaties. Deze zijn namelijk geïntegreerd in de enterprise service bus, waardoor het updaten en wijzigen van applicaties veel sneller wordt opgepakt zonder fouten. Daarnaast heeft het nog enkele andere voordelen om een integratie platform te laten realiseren:

  • Verbeter uw interne processen dankzij automatisering en het minimaliseren van handmatige handelingen.
  • Verkrijg nieuwe (real-time) inzichten zonder ruis op basis van de juiste databronnen.
  • Verbind met uw klanten door samenwerkingen aan te gaan in de enterprise service bus.
  • Versterk partnerrelaties door onboarding en processen beter te stroomlijnen.

Bespreek uw wensen, ideeën en doelstellingen

Bent u als bedrijf in Vlaanderen op zoek naar een ijzersterke partner om de integratie van uw nieuwe platform te ontwikkelen en uit te voeren? Dan helpen de consultants en developers van Datacon u graag verder. Bespreek uw wensen, ideeën en doelstellingen met een van de experts en zie welke wonderen verricht worden voor de efficiëntie en kosten binnen uw onderneming. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.datacon.be/