Entertainmentservice
Image default
Business

Snel van uw autowrak af te geraken

Een wagen met schade verkopen, oftewel van uw autowrak afkomen? Via autowrakverkopen.be is dat snel geregeld! In 1 dag tijd verkoopt u uw wagen voor de beste prijs, welke meteen bij u thuis wordt opgehaald.

 

Rap uw wagen verkopen

Rap van uw wagen af en een goede prijs ervoor terugkrijgen? Dat lijkt haast onmogelijk. Normaal gesproken is een autowrak verkopen een lastige klus. Via de gespecialiseerde autoveiling genaamd https://www.autowrakverkopen.be/ is dat geen enkel probleem. Binnen 24 uur weten zij het hoogste bedrag op uw wagen te realiseren. Of u uw wagen daarvoor verkoopt, beslist u helemaal zelf. De veiling kost niets en er zijn geen verplichtingen. Gratis risicovrij uitproberen dus! Wilt u weten wat uw wagen nog waard is? Bezoek dan vrijblijvend de website!

 

De definitie autowrak

Een autowrak noemt men een wagen waarbij de herstelkosten snel boven de 1000 euro uitkomen. Het kan zijn dat het koetswerk beschadigd is, of dat de motor kapot is. Vele andere zaken kunnen van uw wagen ook een autowrak maken. Denk bijvoorbeeld aan hagelschade, vandalisme schade, een verkeersongeval, een kapotte koppeling, een niet startende motor, of andere defecten met hoge herstellingskosten.

Wagen laten veilen

De autoveiling van autowrakverkopen.be is gratis en vrijblijvend. Het aanmelden van de wagen kan met enkele klikken en is doorgaans in 5 minuten gebeurt. Vervolgens komt het voertuig in de veiling te staan waar de aangesloten (erkende) dealers en garagisten uw wagen kunnen zien. Hier kunnen zij ook een bod plaatsen. De veiling sluit na 24 uur en dan kan er niet meer geboden worden. Het hoogste bod wordt aan u bekend gemaakt en u krijgt 3 dagen de tijd om er over na te denken. Beslist u binnen deze tijd, dan verkoopt u gegarandeerd uw autowrak aan het bod dat geboden is. Wacht u te lang, dan heeft de potentiële koper het recht om het bod in te trekken.

 

De wagen wordt opgehaald

Gaat u akkoord met het bod, dan is de verkoop gesloten. Er wordt contact opgenomen om de wagen bij u te komen ophalen, waarbij er direct wordt afgerekend. U ontvangt dus het overeengekomen bedrag. Een verkoopkeuring hoeft u niet uit te laten voeren. Dit is niet nodig. U kunt het autowrak verkopen zonder dat daar een keuring voor nodig is.

 

Automerken en types

Ieder automerk kunt u bij ons aanmelden, van de bekende merken zoals Ford, Peugeot, Renault, Citroen, Skoda, Volkswagen, BMW, Kia, tot aan de minder bekende merken zoals Ssang Yong, Tesla, Lancia, Dacia, Infinity, Dodge, en dergelijke.

 

Niet alleen kunt u verschillende merken aanbieden, maar ook verschillende types. Heeft u bijvoorbeeld een camion, berline, break, monovolume, terreinwagen, of ander model, dan kunt u uw autowrak altijd aanmelden.

 

Verkopen aan particulier is zonde

Verkoop uw autowrak niet aan een particulier tenzij u geld niet belangrijk vindt. U kunt namelijk veel meer geld voor uw wagen terugkrijgen! De autoveiling zorgt gegarandeerd voor het hoogste bedrag op uw wagen. Er zijn namelijk meer dan 5000 erkende bedrijven aangesloten die kunnen bieden. Hierdoor neemt de kans aanzienlijk toe dat u een beter bod krijgt dan waar dan ook! Probeer het zelf gratis uit en verkoop uw autowrak gratis via autowrakverkopen.be