Entertainmentservice
Image default
Dienstverlening

Dankzij een vastgoedstylist verkoopt jouw pand zichzelf

Wanneer je in het vastgoed zit, dan heb je er waarschijnlijk wel eens van gehoord: vastgoedstyling, ook wel gekend als home staging. Het is dé manier om met een relatief laag budget een woning of bedrijfspand verkoopklaar te maken. De aangename sfeer die er door de meubels hangt, heeft een zeer positief effect op de potentiële kopers. Wanneer je jouw eigen inrichting nog hebt staan, is het voor potentiële kopers vaak erg moeilijk om hierdoorheen te kijken. Ze zien alleen de mogelijkheden die jij hebt gecreëerd en niet wat zij er zelf van kunnen maken. Dankzij een vastgoedstylist hoef je hier geen zorgen over te hebben – deze stylist zorgt voor een neutrale inrichting en kleurenpalet dat toch warm en huiselijk aandoet.

Geniet van de vele voordelen die home staging jou biedt

Wanneer je op zoek bent naar een professionele vastgoedstylist hoef je niet verder te zoeken dan IntraStijl. De experts die hier werkzaam zijn weten precies hoe ze jouw vastgoed moeten inrichten om ervoor te zorgen dat het op snelle en vakkundige wijze wordt verkocht. Een vastgoedstylist zorgt ervoor dat potentiële klanten van jouw vastgoed zichzelf kunnen voorstellen hoe de aangekochte ruimte er aangekleed uitziet. Hierdoor wordt het voor hen makkelijker gemaakt om te visualiseren hoe zij de ruimte zelf in zullen gaan richten. Bovendien heeft het niet alleen voordelen in termen van de snelheid van de verkoop. Wist je dat woningen die door een vastgoedstylist onder handen zijn genomen een meerwaarde van 15% op de gemiddelde verkoopprijs realiseren? Het is dus een investering die zich vrijwel onmiddellijk weer terugbetaald!

Ontdek de mogelijkheden samen met een expert

Heb je een pand dat binnenkort in de verkoop gaat en wil je de mogelijkheden voor vastgoedstyling bespreken? Neem dan contact op met de vastgoedstylisten van IntraStijl en ontdek wat de opties zijn voor jouw woning of bedrijfspand. Het is mogelijk om zowel kartonnen als echte meubelen te huren. De prijzen hiervan zijn te vinden op de website. Wacht niet te lang en verkoop je pand snel tegen een meerwaarde dankzij home staging!

https://www.intrastijl.be/