Entertainmentservice
Image default
Business

De prijs van plastische chirurgie

Plastische chirurgie oftewel aan jezelf laten sleutelen of iets laten doen. Het is de verzamelterm voor alle operaties die als doel hebben er mooier uit te zien. Plastische chirurgie is alomtegenwoordig. Eerst zagen we vooral dat bekende mensen zoals modellen en actreurs / actrices plots met een nieuwe neus of grotere borsten op de rode loper verschenen. Maar nu is het niet meer uitzonderlijk dat een vriendin een borstvergroting laat doen. Het tabie is aan het vervagen en mensen vinden het geen probleem om erover te praten en te showen dat ze er beter uitzien. 

Het taboe mag dan wel verdwijnen maar toch is er nog een aspect dat veel mensen tegenhoudt, namelijk de prijs van zo’n ingreep. De prijs van plastische chirurgie is niet meer even hoog maar het blijft toch niet erg goedkoop. Om een indicatie te geven vergelijken we de prijzen van twee van de meest populaire plastische ingrepen: een borstvergroting en een liposuctie.

De borstvergroting kostprijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de ingreep en de soort van implantaten die er gezet worden, maar de prijzen zijn ongeveer de volgende: de goedkoopste ingreep kan je al laten doen voor 2.250 euro, het gaan dan om een gewone borstvergroting met implantaten van een gemiddelde prijs, de prijs verhoog afhankelijk van de eerder besproken factoren. De kosten kunnen gaan tot 4.300 euro voor een grote borstvergroting met borstlift.

Een liposuctie laten uitvoeren kan voor een iets lagere prijs. Een liposuctie kan op verschillende plaatsen gedaan worden, bijvoorbeeld de buik, benen, bovenbenen of love handles. De prijs liposuctie is dan ook afhankelijk van de zone waar ze uitgevoerd wordt. Een indicatie om toch een idee te hebben is dat de prijs voor een kleine zone ongeveel 850 euro is en een grote zone kan tot 2.250 euro kosten.

https://faceland.nl/plastische-chirurgie/