Entertainmentservice
Image default
Business

Glazen douchecabines

Een douchecabine is een functionele ruimte. Toch willen we ons hier ook graag een beetje prettig voelen. Daarom besteden we veel aandacht aan de inrichting van onze badkamer. In een moderne badkamer past uitstekend een glazen douchecabine. Het materiaal zorgt voor een strak uiterlijk en geeft een ruimtelijk effect. Ook in kleinere badkamers komen glazen douchecabines daarom uitstekend tot hun recht.

Een flexibele oplossing om te douchen

Een douchecabine is eigenlijk een heel eenvoudig ontwerp. Het bestaat uit een glazen wand en een glazen deur. Deze worden haaks op elkaar bevestigd en aan de andere zijde aan de wand vastgemaakt. Samen met twee muren in de badkamer wordt zo een ruimte gecreëerd waar heerlijk ontspannen kan worden. Doordat er alleen twee platen nodig zijn, kan de doucheruimte gemakkelijk in verschillende maten gemaakt worden. Is er weinig ruimte dan past een douche met een breedte van 80 cm waarschijnlijk wel. Is er meer ruimte, dan kan gekozen worden voor een comfortabele 100 cm.

Een glazen douchecabine kopen

Voordat u besluit tot de aanschaf van een douchecabine, moet u zich goed laten informeren. Belangrijk is bijvoorbeeld het type glas waarvan de cabine is gemaakt. Kijk bijvoorbeeld eens op www.glaskoning.nl. Hier vindt u informatie over de verschillende mogelijkheden.