Entertainmentservice
Image default
Business

Veiligheidsglas: meerwaarde en voordelen

Waarom is veiligheidsglas zo gewild?

Veiligheidsglas is een sterk type glas. Dit glas bestaat uit twee glasplaten met een verschillende dikte. Tussen deze lagen is folie aangebracht. Als het glas breekt, ontstaan er door de folie geen rondvliegende scherven. Veiligheidsglas is een glassoort die zowel in de bedrijfswereld als onder particulieren in België steeds meer verkocht wordt. De groeiende verkoopcijfers zijn verklaarbaar. Niet alleen hebben consumenten en bedrijven meer te besteden door de gunstige economie, ook heeft veiligheidsglas een aantal aantrekkelijke voordelen. De belangrijkste pre’s zijn:

  • Veiligheidsglas is wel vijf keer zo sterk als normaal glas. En dus bijna niet stuk te krijgen. Met name voor bedrijven is dit interessant (tegen inbraak), maar ook wanneer u een of meer drukke kinderen heeft.
  • Als het glas onverhoopt toch breekt, valt de schade mede dankzij de folie die de glasscherven bij elkaar houdt.
  • Dit soort glas biedt extra thermische en akoestische isolatie.

De meerwaarde van leverancier Glaskoning.be

Als u veiligheidsglas bij de Glaskoning.be koopt, profiteert u van enkele mooie voordelen die deze glasspecialist biedt. Ons complete assortiment vindt u online op onze website. Zoek nu uw favoriete glasplaten op in onze webshop, selecteer de maat en het aantal en bestel ze online. Mocht u eerst een vrijblijvende offerte willen ontvangen of vragen hebben over ons glas, neem dan contact op met onze klantenservice.