Entertainmentservice
Image default
Business

PHP developer? Wat betekent dat?

Een php developer is gespecialiseerd in het gebruiken van PHP. PHP is een scripttaal die veel wordt gebruikt voor de ontwikkeling van het web en zakelijke doeleinden. Een PHP developer gebruikt dit voor het maken van websites en applicaties met behulp van deze dynamische scripttaal. Een PHP developer kan worden geclassificeerd als software- of webontwikkelaar. 

 

PHP draait op een server en alleen het resultaat van de code kan worden laten zien op de website. Er wordt op basis van gebruikersinstructies de server geraadpleegd en zo wordt de PHP code omgezet in HTML. Zo wordt een normale, dynamische webpagina weergeven dat lijkt op een HTML-pagina. Het voordeel hierbij is dat deze pagina zich kan aanpassen aan veranderende omstandigheden in plaats van een passieve website. 

 

PHP is relatief makkelijk te leren en heb je dus sneller onder de knie dan andere scripttalen, zo maak je dus ook minder makkelijk een fout. Het is ook een vorm van opensourcesoftware wat het makkelijk te verbeteren en aan te passen maakt. Het is snel en erg stabiel op bijna elk platform. Al dit samen maakt PHP een van de populairste systemen tot op het heden. 

 

Dus wat doet een php developer?

Ze houden zich bezig met verschillende dingen. 

  • Het ontwikkelen en implementeren van PHP-toepassingen op websites, applicaties en toepassingen. 

  • Het aanpassen, verbeteren, checken en onderhouden van PHP-toepassingen

  • Het vervullen van klantwensen naar complete PHP-oplossingen

  • Het optreden als troubleshooter in herhaaldelijke gevallen

 

Naast de PHP zijn er nog talloze andere talen en banen in de ontwikkeling en programmering. Veel daarvan zijn tevens nog student. Het vak wordt steeds populairder door de automatisering en stijging in het gebruik van technologie. Dus kan jij een helpend handje gebruiken? Bijvoorbeeld een php developer of front end developer? Zoek jij een student programmeur of developer? Kijk dan snel op Kojac.nl!

http://kojac.nl