Entertainmentservice
Image default
Banen en opleidingen

Leer meer over denkpatronen met de NLP Practitioner opleiding

Wil je bewuster worden van denkpatronen? Dan kan de NLP Practitioner opleiding van het organisatie- en adviesbureau RaVisie je veel inzicht bieden. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en heeft als doel te leren begrijpen hoe iemand denkt en te leren hoe het denkproces, het gedrag en de communicatie op een positieve wijze beïnvloed kan worden. Het sturen van een denkproces vindt voornamelijk plaats door bepaalde woorden of zinnen te gebruiken. Bij NLP gaat men uit van de veronderstelling dat elk gedrag gestructureerd is en dat deze structuur gemodelleerd, aangeleerd, onderwezen en veranderd kan worden. Tijdens de NLP Practitioner opleiding leer je om het onderbewuste zo te sturen dat belemmeringen worden opgeheven. Deze opleiding is dan ook geschikt voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen op persoonlijk gebied of anderen wilt helpen met persoonlijke ontwikkeling.

Een NLP Practitioner opleiding met een zeer hoge waardering

De opleidingen van RaVisie scoren zeer goed op het gebied van ervaringen. Op basis van ruim 45 ervaringen ontvangen de opleidingen van RaVisie een uitstekend cijfer van maar liefst een 9,8. Dat is ook niet gek, want bijna iedere deelnemer geeft aan dat er veel ruimte is om vragen te stellen en te oefenen. Bovendien zijn voorgaande deelnemers zeer enthousiast over Bas Licher, de oprichter en docent van RaVisie. Hij neemt veel tijd voor persoonlijke begeleiding. Het is dan ook zijn passie om met mensen te werken en mensen te helpen. Met ruim 21 jaar (internationale) ervaring en zeer uiteenlopende kennis over NLP heeft RaVisie al talloze mensen geholpen.

Ontvang een certificaat mét een originele handtekening

Heb je interesse in de NLP Practitioner opleiding? Schrijf je dan nu in of kom langs op een kennismakingsmiddag- of avond om je verder te laten informeren. Na het succesvol afronden van de NLP Practitioner opleiding ontvang je een certificaat, maar dat is niet alles. Dit certificaat wordt namelijk ondertekend met de originele handtekening van het instituut van Richard Bandler; de oprichter van NLP. Deze handtekening ontvang je zeker niet bij iedere andere NLP opleiding in Nederland. Nog meer reden dus om je in te schrijven voor een NLP Practitioner opleiding bij RaVisie!

https://RaVisie.nl/