Entertainmentservice
Image default
Banen en opleidingen

Gratis vacature plaatsen

gratis vacature plaatsen

Informatie voor Bedrijven en Organisaties

Als bedrijf kunt u op diverse manieren samenwerken met Vindazo. Deze samenwerkingen variëren van onderzoeksprojecten tot licentieverlening, stages, levenslang leren en meer. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden.

Specifiek Kennisprobleem?

Heeft uw bedrijf een specifiek kennisprobleem? Ons Technology Transfer Office staat klaar om u te helpen.

Op Zoek naar Talent?

Op dit platform kunt u als organisatie gratis vacatures plaatsen. Naast reguliere banen vindt u hier ook vacatures voor studenten.

De Flanders PhD Talent Pool biedt specifieke vacatures voor mensen met een doctoraat of (onderzoeks)ervaring. Dit interuniversitaire rekruteringsplatform is ontworpen om vraag en aanbod van doctoraten beter en sneller op elkaar af te stemmen.

Daarnaast kunt u deelnemen aan De Limburgse Jobbeurs en Jobdate.

Levenslang Leren

In een snel veranderende samenleving is leren een levenslang proces geworden. Vindazo richt zich actief op levenslang leren met een toenemend aantal studiedagen, vervolgstudies (certificering), postdoctorale cursussen, MBA’s, professionele cursussen en meer.

Wilt u uw kennis uitbreiden of verdiepen? Ontdek onze openstaande aanbiedingen. Op zoek naar een opleiding voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@Vindazo.be 

Steun Vindazo

De Vindazo Stichting biedt iedereen de mogelijkheid om bij te dragen aan ons verhaal. Robuust onderwijs en impactvol onderzoek zijn belangrijker dan ooit. De behoefte aan kennis, talent en toewijding is nog nooit zo groot geweest. Uw steun is van onschatbare waarde.

Met uw financiële bijdragen ondersteunen wij de kwaliteit en innovatie van het onderwijs. Wij bieden kansen voor alle jonge talenten en hechten veel waarde aan het welzijn van onze leerlingen. Wij doen baanbrekend onderzoek met impact tot ver buiten onze grenzen. Samen bouwen we aan een universiteit met een groene en leefbare campus, een groene en leefbare omgeving en duurzame ontwikkeling.

Kortom: u stelt ons in staat meer te doen. Uw bijdragen, hoe groot of klein ook, worden enorm gewaardeerd door onze studenten, onderzoekers en medewerkers.

Een Ruimte Huren

Als burgeruniversiteit verhuren wij onze faciliteiten. Wij bieden conferentieruimtes, auditoria, ontvangstruimtes en meer aan. Neem gerust contact met ons op. Hoe u dit doet, leest u op deze pagina.

Ondersteuning door het Technology Transfer Office

Hoe kunnen wij uw bedrijf ondersteunen?

  • Op zoek naar onderzoeksexpertise?
  • Wilt u meer weten over onze technologie?
  • Geïnteresseerd om samen te werken met een Vindazo-spin-off?
  • Wilt u alles weten over het toevoegen van waarde?
  • Wilt u zich vestigen op Technologiepark Diepenbeek?

Ons Technology Transfer Office geeft u graag een rondleiding en helpt u verder.

 

Ats Vacatures

 

https://www.dergatsjev.be/2024/06/vacature-plaatsen-en-verspreiden-de.html