Entertainmentservice
Image default
Business

Een topconditie voor je huid

Al jaren proberen mensen er zo jong mogelijk uit te zien, en hier gebruiken zij verschillende middeltjes voor. Vele crèmes die beweren dat zij de huidveroudering tegen gaan, en vrouwen smeren deze crèmes dan ook volop op de huid. Er zijn echter ook ander manieren waardoor je de huidveroudering kan vertragen.

Roken en alcoholische dranken drinken zijn beiden twee factoren die zeer veel invloed hebben op de huid en de conditie ervan. Door het roken wordt de bloedtoevoer naar de huid belemmert wat de oorzaak is van een grauwe huid met meer rimpels, pigmentvlekken en wallen. De huid van een 40-jarige roker ziet er namelijk vaak uit als die van een 60-jarige niet roker.

Daarnaast is het van belang dat de huid goed verzorgd wordt, daarbij is het van belang dat de huid goed schoon gemaakt wordt en goed gereinigd dient te worden met een peeling met daarna een serum die dagelijks gesmeerd kan worden. Eventueel ook nog een oog crème. Het beschermen van de huid valt er ook onder. De zon in de zomer is heerlijk maar wel erg slecht voor de huid. Door de Uv-straling kan de huid uitdrogen en zijn volume daardoor verliezen. Het is daarom van belang dat je wanneer je in de zon gaat, of nog beter naar buiten gaat, je jezelf insmeert met zonnebrandcrème. Draag ook altijd een zonnebril, wanneer je deze niet draagt zal je zien dat je gaat fronsen wat vervolgens eerder en diepere rimpels kan veroorzaken.

Daarnaast is het drinken van water zeer belangrijk. Het water zorgt ervoor dat je een stevige en gereinigde huid hebt. Door genoeg water te drinken zal het water ervoor zorgen dat het de afvalstoffen af voert en de elasticiteit van de huid verbeterd.

Mocht je al volume verlies hebben in het gezicht kan je ervoor kiezen om volumeherstel toe te passen om op bepaalde botox zones, botox voorhoofd te doen zodat de huid weer hersteld en er als het ware kussentjes onder de huid worden gespoten in een lichaamsbekende stof.

http://faceland.nl/