Entertainmentservice
Image default
Business

Uw auto verkopen kan vandaag nog

 

Een auto verkopen binnen 1 dag is geen enkel probleem. Via een advertentiesite gaat dat vaak niet zo snel maar via een autoveiling wel. Een autoveiling heeft een groot netwerk aan autobedrijven welke een bod uitbrengen op uw auto. Het hoogste bod wordt aan u teruggekoppeld en daarvoor kunt u meteen de auto verkopen.

De kracht van de autoveiling

Een autoveiling heeft een zeer groot bereik aan autobedrijven. Wanneer u uw auto aanmeldt dan worden de autobedrijven die zijn aangesloten geüpdate. Deze kunnen dan vervolgens een bod op uw auto uitbrengen en het hoogste bod wordt vervolgens aan u kenbaar gemaakt. Vind u het voorgestelde bod interessant dan kunt u kiezen om de auto daarvoor te verkopen. De autoveiling neemt slechts 1 dag tijd in beslag dus u kunt uw auto verkopen binnen 1 dag!

De beste prijs

Doordat er heel veel autobedrijven zijn aangesloten bij de autoveiling, komt er altijd een goed bod tot stand. Er zijn namelijk altijd meerdere potentiële kopers die interesse hebben in uw voertuig. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt zijn de potentiële kopers ook een stuk actiever met bieden. Hierdoor stijgt het bod op uw auto snel en komt er een goede prijs tot stand. Deze krijgt u dus na 1 dag te horen.

Verkopen niet verplicht

Het is niet dat u verplicht bent de auto te verkopen tegen het voorgestelde bod. Het bod is namelijk vrijblijvend. Gaat u akkoord met het voorstel dan kunt u direct de auto verkopen. De contactgegevens worden met koper en verkoper uitgewisseld en u maakt vervolgens een afspraak wanneer het u uitkomt. De auto wordt vervolgens bij u opgehaald en u bent dan meteen van de auto af. Een keuring voor verkoop is niet nodig. U kunt dus altijd en elke auto verkopen. Ook wanneer de auto schade of gebreken vertoont. Een zeer gemakkelijke manier om de auto te verkopen dus.

Probeer gratis en vrijblijvend de autoveiling uit. U beslist of u over gaat tot auto verkopen.