Entertainmentservice
Image default
Business

Sierhekwerken van De Wit Hekwerk

Voor de allermooiste sierhekwerken kunt u bij De Wit Hekwerk terecht. Wij leveren sierhekken sinds lange tijd waardoor De Wit Hekwerk een echte professional is op dit gebied. We kunnen alle versieringen naar wens toevoegen aan een hek. Dat kan gaan om ornamenten, sierpunten, paalkoppen en dergelijke. Er zijn dus heel wat mogelijkheden wanneer u bij ons een hekwerken met versiering komt afnemen.

Naast sierhekwerken kunnen we ook sierpoorten doen. Dat kunnen looppoorten zijn om een tuintje mee af te sluiten, maar ook grote openingspoorten met zeer bijzondere vormen. U kies zelf wat u voor toevoeging wilt bij dergelijke poorten. En tot slot bieden we nog advies over sierhekwerk in het geval u geen raad weet. Als bedrijf is De Wit Hekwerk dus een onderneming die alles aan u kan bieden.

Mooie sierhekwerken laten bouwen

U kunt bij ons mooie sierhekwerken laten bouwen. De Wit Hekwerk levert tal van opties omtrent de constructie van hekken met versiersels. Zo kan men denken aan het type Orion wat een zeer moderne uitstraling heeft en uit relatief dikke spijlen bestaat. Vergelijkbaar is het type Amsterdam waarbij dezelfde soort spijl is gehanteerd, maar waarbij een extra dwarsstaaf vierkanten vormt met de bovenste staaf. In de stijl van Stockholm vind men cirkels terug in de bovenste vierkanten. Ook kan De Wit Hekwerken nog andere sierhekwerken maken zoals in de trant van Lissabon waar halve ringen zich tussen de sierpunten bevinden. Bij Helsinki, Brussel en Moskou zijn er halve bogen die in de hek verwerkt zijn. Wil men dus een mooi sierhekwerk dan kan men daarvoor terecht bij De Wit Hekwerk.

Raad en advies

De Wit Hekwerk biedt tevens raad en advies voor ieder die meer wenst te weten over de aanleg van sierhekwerken. Het is een ingrijpend proces waarbij er vele stappen worden genomen om tot het eindresultaat te komen. Daarom is het wijs om een specialist hierover eerst te spreken. Ga voor adviezen daarom naar De Wit Hekwerk.