Entertainmentservice
Image default
Banen en opleidingen

Cluster Manager

Cluster manager

Functie als cluster manager ( m/v ) zet je jouw commerciële talenten in om de verkoopdoelstellingen van jouw cluster van verkooppunten te behalen.

Je bent betrokken bij de dagelijkse commerciële opvolging van je klantenportefeuille in dialoog met de sales consultant en landstreek segment manager residentieel. Je coördineert en organiseert de verscheidene operationele activiteiten en processen van de verkooppunten, naargelang de prioriteiten en in functie van de bekwaamheden van de medewerkers. Op deze wijze garandeer je een efficiënte klantenservice en een hogere klantentevredenheid. Een van jouw belangrijkste tools hierin is ons crm-systeem.

Daarnaast voer je ook een kostenbewust en efficiënt voorraadbeleid.

Je gebruikt jouw management skills om de medewerkers van de verkooppunten aan te zenden, te coachen en zo ook overigens te ontwikkelen. Je bent betrokken bij de verscheidene hr processen.

Je staat er niet uitsluitend voor. Als cluster manager rapporteer je aan de gebied manager en maak je deel uit van een managementteam. Je krijgt ook de nodige steun van de steun units zoals hr, marketing, facility en finance.

Aanbod -goede verloning met toegevoegd legale voordelen : groeps- en hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, jaarsectorpremie, … -minimum 26 dagen vakantie, vrij te kiezen! -‘succeed together’, we activeren je om opleidingen te navolgen en je technische expertise te ontwikkelen. -persooneelskorting op je kopen bij cebeo. -tal van groepsactiviteiten : familiefeest, sinterklaasfeest… jouw profiel -je hebt een technische conditionering gevolgd, of ervaring met techniek -je hebt ondergrens 5 jaar ervaring in een commerciële, bij smaakwaarneming residentiële, omtrek -je hebt je ervaring in leiding schenken aan commerciële teams betalingen ontvangen, afdelingen en de voorraad verzoenen en bevoorraden ( bijbestellen, defecte producten uit de divisie consumeren,. . . ), de consument verwelkomen de willen bepalen en adviseren over de producten en services, voorkomendheid na verkoper tenuitvoerlegging ( ruilen, terugsturen naar de leveranciers, restitutie, verzenden voor herstel,. . . ), de consument informeren over de services bij verkoper ( korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart ), de voorraad opvolgen, tekorten bepalen bestellingen kwalificeren

Tso 3de graad elektriciteit – elektronica, tso 3de graad industriële bouwtechnieken – se-n-se ( 7de jaar ), bso 3de graad industriële elektriciteit – 7de jaar

https://www.nieuwejobs.com/job/q/manager.html