Entertainmentservice
Image default
Banen en opleidingen

Wat moet je kunnen om je aanhanger rijbewijs te halen?

Wil jij je aanhanger rijbewijs halen? Zodat jij wanneer je maar wilt met een aanhanger op de openbare baan mag rijden? Dat kan! Voor je het rijbewijs categorie BE haalt, moet je echter heel wat zaken leren. Een ervaren instructeur van Verkeersschool Te Winkel helpt je daarbij. Samen met de instructeur leer je de aanhanger te koppelen aan je personenauto, voorwaarts en achterwaarts te rijden en de auto en aanhanger te beheersen. Natuurlijk leer je ook over de nodige voertuigdocumenten en voertuigcontrole. Wanneer je dit onder de knie hebt, ben jij klaar om jouw examen af te leggen.

Na twee weken ben je klaar om je aanhanger rijbewijs te halen

Schrijf je in voor lessen om jouw aanhanger rijbewijs te halen met Verkeersschool Te Winkel in Winterswijk en omgeving. De instructeurs begeleiden je tijdens het proces. Als je jouw aanhanger rijbewijs wilt halen, krijg je bij deze ervaren rijsschool zes praktijklessen. Tijdens deze lessen leer je alles zodat jij binnen een mum van tijd klaar bent om de baan op te gaan met je personenauto en aanhanger. Deze lessen zijn verspreid over twee weken. Het duurt dus niet lang voor je alles onder de knie hebt. Wil je graag nog wat langer oefenen? Dan kan je in overleg met de instructeur extra lessen aanvragen. Na die tijd leg jij je praktijkexamen af om je aanhanger rijbewijs te halen.

Haal je rijbewijs categorie B voor je een aanhanger rijbewijs gaat halen

Als je het aanhanger rijbewijs wilt halen, moet je natuurlijk eerst beschikken over een rijbewijs voor een personenauto. Heb je dat nog niet? Ook hiervoor kan je terecht bij Verkeersschool Te Winkel voor een rijopleiding. Tijdens de rijopleiding categorie B wordt je door jouw instructeur voorbereid om een zelfstandige en veilige bestuurder te worden. Je krijgt hiervoor een of meerdere lessen per week waarbij de instructeur je thuis komt ophalen en weer afzetten. Bij deze rijopleiding heb je bovendien de keuze tussen leren rijden met een automaat of een handgeschakeld auto. Wacht dus niet langer en schrijf je meteen in voor een rijopleiding bij deze verkeersschool in Winterswijk.