Entertainmentservice
Image default
Business

Teksten herschrijven aan de hand van een aantal tools

Niet iedereen laat teksten herschrijven door een externe partij. Zelf kun je namelijk ook een heel eind komen met jouw teksten. Herschrijven behoeft echter wel kennis van zaken en daarnaast moet je ook weten hoe een goede tekst eruitziet. Er zijn veel verschillende tools die jou kunnen helpen bij het herschrijven van een tekst, waardoor je foutloze content op jouw website kunt zetten en de doelgroep op de juiste manier aanspreekt.

 

Coaching bij teksten herschrijven met Webtexttool

Webtexttool is een van de tools die jij kunt gebruik bij het teksten herschrijven. Deze tool zorgt er namelijk voor dat jij geholpen wordt bij het schrijven. Het programma kan jou coachen tijdens het schrijven om de optimale online tekst te krijgen. Dit gebeurt zowel live als geautomatiseerd. De tool helpt jou daarbij ook direct door de juiste SEO-regels toe te voegen aan jouw tekst. Jouw content is hierdoor niet alleen foutloos geschreven, maar ook direct aangepast aan het algoritme van de grootste zoekmachines.

 

Een indicatie van de leesbaarheid helpt jou verder

De Accessibility Leesniveau Tool is ook een goed hulpmiddel om te gebruiken als je hulp nodig hebt bij teksten herschrijven. Deze tool geeft jou een indicatie van de leesbaarheid van jouw tekst. Het biedt geen garantie, doordat de inhoud, structuur en het design van de tekst ook belangrijk zijn. Dit wordt niet meegenomen tijdens het checken van de content, maar kan jou wel handvatten geven om jouw tekst te kunnen verbeteren als je de informatie herschreven hebt tot de gewenste tekst. Houd hierbij wel in het achterhoofd dat je dus geen precies antwoord krijgt.

 

Een extra plagiaatcontrole vereist als je een tool gebruikt

Article Rewriter zou ook gebruikt kunnen worden bij het herschrijven. Met deze tool kun je namelijk bestaande informatie of artikelen omtoveren tot nieuwe content. Pas hiermee wel op dat er niets overeenkomt met jouw concurrenten. Deze tool moet daarom alleen gebruikt worden om jouw tekst een eerste keer te herschrijven. Zorg ervoor dat je zelf ook nog een keer goed naar jouw content kijkt of dat je er iemand anders naar laat kijken. Gebruik hier eventueel ook een plagiaatcontrole bij. Zo weet je namelijk zeker dat jouw geschreven teksten niet al ergens anders gepubliceerd staan.

 

Een tekstschrijver kan jouw content schrijven

Als je zelf niet op jouw eigen kunnen vertrouwt, is er altijd nog de optie om een tekstschrijver in te huren. Een ervaren tekstschrijver weet namelijk precies hoe alle informatie die jij verzameld hebt tot een goede tekst gevormd kan worden. Hierbij wordt ook gelet op jouw doelgroep en de SEO-regels, zodat jouw webteksten goed gevonden worden in de zoekmachines en jouw bezoekers blijven hangen op jouw website. Vaak betaal je hier een paar cent per woord voor, waarmee je jouw omzet snel ziet groeien en de investering er ruim uit kunt halen.

https://www.textmakelaar.nl/