Entertainmentservice
Image default
Auto's en Motoren

Een elektrische bedrijfswagen huren doe je bij deze experten

Heb jij een bedrijfswagen nodig voor je werk en wil je graag een elektrische wagen huren? Dan ga je het best eens langs bij Move2Green. Ze helpen je graag verder om de perfecte auto te vinden. Bovendien garanderen ze steeds de beste prijs voor de renting van een wagen. Zo betaal je nooit te veel voor je bedrijfswagen.

Kies voor een bestelwagen met voldoende ruimte

Heb jij een onderneming en moet je regelmatig met veel spullen sleuren? Dan is de bedrijfswagen die je kan huren bij deze autogarage in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, wellicht niet groot genoeg. Dan kies je het best voor de renting van een grotere, elektrische wagen. Deze specialisten in autoverhuur hebben hiervoor dan ook verschillende bestelwagens ter beschikking. Kies jij bijvoorbeeld voor een luxueuze Mercedes? De EQV bevat ergonomische stoelen waar je vele kilometers in kan rijden, zonder last te krijgen van je rug. Daarnaast laadt deze auto snel op, zodat je nooit te lang hoeft te wachten om weer de baan op te kunnen. Zoek je nog een laadoplossing voor bij jou thuis of voor op je werk? Ook dan helpen de experten van Move2Green je met veel plezier verder. Een andere elektrische bestelwagen die je kan kiezen, is de Peugeot e-Expert. Wanneer je voor de renting van deze wagen kiest, geniet je van een rijbereik van maar liefst 280 kilometer. Dankzij deze bestelwagen kan je op een milieuvriendelijke manier al je spullen vervoeren naar je volgende project. Wil je een van deze opties als bedrijfswagen huren voor een korte of lange termijn? Dan vind je alvast alle nodige informatie op hun website: move2green.be.

Vraag een offerte aan voor je bestelwagen

Zie jij het al helemaal zitten om elektrisch rond te rijden met al je spullen? Wacht niet langer om deze specialisten te contacteren en stuur hen snel een e-mail. Wil je toch liever eerst een offerte aanvragen om exact te weten hoeveel dit gaat kosten? Ook daarvoor staan de vriendelijke medewerkers van Move2Green altijd klaar.