Entertainmentservice
Image default
Eten en drinken

Heerlijk smullen van frietjes van deze frietmobiel

Tegenwoordig zijn foodtrucks behoorlijk populair. Op vele evenementen en feesten zorgen zij voor eten voor de gasten. Hier maken ze meestal gebruik van unieke gerechten of bepaalde specialiteiten. Uiteraard neemt de organisator hiermee wel een risico, omdat misschien niet iedereen behoefte heeft aan deze specialiteiten. Over dit soort zaken hoeft u geen zorgen te maken bij Friet & Co. Zij hebben namelijk de ideale foodtruck: een frietmobiel! Deze kunt u inhuren op al uw feesten en evenementen. Zo laat u uw feestgasten genieten van overheerlijke artisanale frietjes.

De verschillende formules

Het aanbod van de frietmobiel van Friet & Co past u aan volgens eigen voorkeuren. Zo beschikken zij over drie arrangementen die telkens een ander aanbod aan frituursnacks bevatten. De “Genieters” formule beschikt bijvoorbeeld over alle klassiekers van de frituur. Ideaal dus als u de gasten van het basisaanbod wilt laten proeven. Een stapje verder is het “Fijnproevers” pakket. Hier worden de klassiekers aangevuld met bijvoorbeeld een garnaalkroket of vegetarische mini-loempia’s. Met het “Deluxe” arrangement laat u de keuze volledig over aan de gasten. Hierin kunnen zij namelijk kiezen uit vrijwel alle frituursnacks die onze frietcultuur rijk is. Deze variatie aan mogelijkheden zullen uw gasten zeker appreciëren. Niemand zal kunnen klagen over het feit dat hun favoriet er niet tussen zit.

Huur het totale pakket

Heeft u al interesse gekregen in het huren van de frietmobiel van Friet & Co voor uw volgende feest? Dan is het altijd handig om te weten wat de tarieven zijn. U kunt de frietmobiel huren voor 2 uur lang tegen een vast tarief van €195,-. In deze prijs zit het personeel reeds inbegrepen. Dit personeel beschikt ook over de ervaring en vaardigheden om in de meest hygiënische omstandigheden frietjes te bakken volgens de regels van de kunst. Daarbij eet u ook niet zomaar standaardfrietjes, maar rekent u op de unieke smaak van artisanale friet. Neem daarom zeker contact op met Friet & Co!

https://friet-co.be/