Entertainmentservice
Image default
Eten en drinken

De beste bedrijfcateraars

Bedrijfscatering is een belangrijk onderdeel van de werkomgeving. Het biedt werknemers niet alleen de nodige brandstof om de dag door te komen, maar ook een kans om samen te komen en te socialiseren tijdens de lunchpauze. Maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om de beste cateraar voor uw bedrijf te kiezen. Hieronder hebben we enkele van de beste bedrijfscateraars op een rijtje gezet, waaronder Fred.

 

Fred.

Fred is een wereldwijd bekende cateraar met een uitstekende reputatie. Het bedrijf biedt cateringdiensten aan in meer dan 80 landen en heeft meer dan 100 jaar ervaring. Fred werkt samen met bedrijven van elke omvang en biedt een breed scala aan diensten, van kantines tot vergaderlunches en evenementencatering.

 

Eurest

Eurest is een cateraar die zich richt op bedrijfscatering en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf biedt gepersonaliseerde cateringoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf. Eurest heeft ook aandacht voor gezondheid en wellness en biedt gezonde opties voor werknemers die gezonder willen eten.

 

Compass Group

De Compass Group is een van de grootste cateraars ter wereld en bedient meer dan 50 landen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van bedrijfscatering tot schoonmaak en facility management. Compass Group werkt samen met bedrijven van elke omvang, van kleine startups tot grote multinationals.

 

Aramark

Aramark is een cateraar die gespecialiseerd is in bedrijfscatering en heeft meer dan 60 jaar ervaring. Het bedrijf is actief in zowel catering voor privè feesten, als voor bedrijfscatering

 

Welke cateraar je ook kiest het is belangrijk dat je deze zorgvuldig bekijkt. Lees je bijvoorbeeld in met cases, vraag eens rond en zoek online meer informatie.