Entertainmentservice
Image default
Eten en drinken

De catering die zich aanpast aan uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest

Gaat u binnenkort een spetterend feest organiseren? Dan wilt u uiteraard dat de feestgangers zorgeloos genieten van heerlijk eten en drinken. Voor pure verwennerij moet u zeker bij JÖRD zijn. Deze traiteur zorgt voor een uitstekende catering op uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Ze kijken hierbij eerst naar uw voorkeuren. Hoe wilt u het feest er laten uitzien? Krijgen de gasten vaste plaatsen of mogen ze vrij rondlopen? Laat dit allemaal weten aan de cateraars, zodat zij hier optimaal op kunnen inspelen. Zo bieden zij als traiteur verschillende opties aan voor de catering van uw huwelijksfeest en bedrijfsfeest. Hierin gaan ze uitermate flexibel te werk.

Kies uit de diverse mogelijkheden

JÖRD is een ware specialist op vlak van professionele catering. Zo kiest u uit de verschillende formules degene die u het meeste aanspreekt. Zo is een buffet de ideale manier om uw gasten zelf te laten kiezen wat ze eten. Met een rijkdom aan gerechten kunnen zij een selectie maken van wat hun zal smaken. De walking dinner is geschikt wanneer u een feest heeft met voornamelijk gasten die rechtstaan. De gasten kunnen zich namelijk probleemloos mengen met de verschillende gezelschappen en hoeven daarbij niet bang te zijn dat ze een gang zullen missen. De medewerkers van JÖRD zorgen hierin voor minstens 6 gangen met telkens een ander gerecht. Heeft u toch eerder een traditionele catering voor uw huwelijksfeest of bedrijfsfeest van een traiteur in gedachten? Dan is een à table formule ook een optie.

Neem contact op met deze professional

De medewerkers van JÖRD staan klaar om uw feestelijkheden te voorzien van heerlijk eten. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met hen en na te vragen of de catering die u in gedachten had ook past bij hen. Weet u niet zeker welke formule voor u het meest geschikt is? Dan adviseren zij u maar al te graag naar de beste mogelijkheid voor uw situatie.